Starity

A The Flashben kapott szerepet Malese Jow

2015. február 01. 20:08   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Malese Jow legtöbbször mellékszerepekben tűnik fel. Most sincs ez másként, hiszen kedden fog debütálni a The CW legsikeresebb újonc sorozatában, a The Flashben.

hirdetés
A The Flashben kapott szerepet Malese Jow

Malese Jow újabb CW-s sorozatban fordul meg. Elsőként a Vámíprnaplókban tűnt fel, ahol egy vérszívót alakított, később a Star-Crossed egyik szerepét ölthette magára, de sajnos a széria egy évad után elbukott, kedden pedig debütál a The Flashben, ami a The CW idei gyémántja. A sorozat meglepő népszerűségre tett szert, amit csak a The Vampire Diaries tudott felülmúlni még a jobb korszakában.

A keddi részben végre Malese is megjelenik, mint Linda Park, akinek Barry Allennel lesz egy kis ügye: mégpedig randizni fognak, illetve az előzetesből jól látszik, hogy meg is menti majd a lányt a Villám. A trailer mellett egy részletet is láthatunk már a YouTube-on, amelyben Barry és Linda egy bárban beszélgetnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek