Starity

Újra stúdióban a Bullet For My Valentine

2015. február 01. 20:08   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még idén megjelenik a walesi együttes ötödik albuma, melynek felvételét ma kezdték meg, bár már egy éve dolgoznak rajta.

hirdetés
Újra stúdióban a Bullet For My Valentine

2013 februárjában jelent meg a Bullet For My Valentine negyedik nagylemeze Temper Temper címmel, majd az együttes turnéra indult, mely egészen tavaly májusig eltartott. Ám a walesi banda tagjai azóta sem tétlenkedtek.

Hivatalos oldalaikon többször is írtak arról, hogy már dolgoznak ötödik albumukon, melyről a rajongók múlthét szerdán tudhattak meg többet a Kerrang! magazin jóvoltából, de a lényeges információk az együttes Facebook-oldalára is felkerültek: megtudhattuk, hogy a lemez még idén megjelenik, producerei pedig Carl Bown és Colin Richardson lesznek (utóbbi már dolgozott együtt a bandával, első két korongjukon), továbbá megtudhattuk azt is, hogy az album ütős lesz, és nem fog hasonlítani elődjére, a Temper Temperre.

Az együttes ma a Facebookon és a Twitteren tudatta rajongóit arról, hogy stúdióba vonultak, és elkezdték felvenni a lemezt. Elmondásuk szerint nincs könnyű dolguk, hisz már egy éve dolgoznak rajta, és sok dalt megírtak már, de mivel az albumra nem kerülhet fel mind, szelektálniuk is kell. Emellett egy képet is mellékeltek, és megígérték, hogy naponta osztják majd meg a stúdióban készült fotókat rajongóikkal.

Fotó: Instagram/Bullet for My Valentine

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek