Starity

Új sorozatban bizonyíthat a The Walking Dead színésze

2015. február 02. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Noah-t alakító színész a Gyilkos elmék spin-offjában kapott szerepet.

hirdetés
Új sorozatban bizonyíthat a The Walking Dead színésze
Fotó: Gene Page/AMC

A CBS tervbe vette a nagysikerű Gyilkos elmék testvérsorozatának elkészítését, melynek címét egyelőre még nem hozták nyilvánosságra, azt azonban már tudni, hogy a főszerepben Gary Sinise lesz látható, aki az FBI egyik részlegének vezetője lesz és olyan amerikai polgárok segítségére lesz majd, akik külföldön keveredtek bajba.

Most viszont egy újabb névről hullott le a lepel, ugyanis kiderült, hogy az AMC hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatának, a The Walking Deadnek egyik sztárjával, Tyler James Williamsszel gyarapodik a stáb. A 22 éves színész karaktere, Monty a hivatalos leírás szerint édes és hihetetlenül okos, ami egyáltalán nem meglepő, ha a csapat infózsenijéről van szó. A jó modorú srác otthonról segíti külföldre utazó kollégáit és minden apró részletre figyel az ügyek kapcsán.

A spin-off első része az ütemterv szerint még idén adásba kerül majd, és ha átmegy a próbán, szerda esténként tűzik műsorra az újabbnál újabb epizódokat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek