Starity

Itt a Child 44 előzetese

2015. február 02. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az első trailer a Tom Rob Smith azonos címet viselő regényének filmadaptációjához.

hirdetés
Itt a Child 44 előzetese
Fotó: Summit Entertainment

A Child 44 címet viselő regény Tom Rob Smith trilógiájának első része, mely a sztálini Szovjetunióban játszódik, középpontjában pedig egy idealista biztonsági tiszt áll, aki úgy dönt, hogy nyomozásba kezd, amikor egy sorozatgyilkos gyerekeket kezd ölni. Ez pedig azért rendhagyó, mivel az akkori Oroszországban elvben nem létezett ilyesfajta bűnözés, így az állam hallani sem akar a gyermekgyilkosság vádjáról. A tisztet lefokozzák és száműzik, ő azonban nem adja fel: felesége segítségével nyomoz tovább.

Az adaptáció rendező székében Daniel Espinosa foglalt helyet, míg a regényen alapuló forgatókönyvet Richard Price alkotta meg. A szereplőgárdában olyan nagy nevek foglalnak helyet, mint Tom Hardy, Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Gary Oldman, Charles Dance, Vincent Cassel, Jason Clarke, Paddy Considine és Nikolaj Lie Kaas.

A thrillert Franciaországban mutatják be legelőször április 15-én, ezt követően pedig június 4-ig debütál többek között Argentína, Görögország, az Egyesült Királyság, Románia, Hollandia, az Egyesült Államok, Oroszország, Norvégia, Svédország, Portugália, Brazília és Németország is, ám magyar premierről egyelőre nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek