Starity

Nikki Sixx rajongása visszafelé sült el

2015. február 03. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Mötley Crüe és Sixx:AM zenekarok basszusgitárosának meggondolatlanul tett csiripelése a méltóságába kerülhet - kénytelen lesz ruha nélkül fellépni vagy megszegni a szavát.

hirdetés
Nikki Sixx rajongása visszafelé sült el
Fotó: Kevin Winter/Getty Images

A Mötley Crüe zenekar tagjaitól finoman fogalmazva nem áll oly távol az őrültség és a meztelenkedés. Az utóbbi időkben azonban alábbhagytak egy kevéssé ezen szokásaikkal, köszönhetően talán a felettük eljáró időnek.

Azonban a vasárnap lezajlott Super Bowl ezt megváltoztatni látszik. Nikki Sixx Twitter-oldalán egy kicsit sem rejtette véka alá, hogy a Seattle Seahawks csapatának drukkol és annyira vakon bízott a csapat sikerében, hogy nyilvános fogadalmat tett, amennyiben veszít a Hawks, egy szám erejéig ruha nélkül fog színpadra lépni.

Nos, ez hiba volt, ugyanis a meccset a New England Patriots nyerte. A labdát Sixx dobta fel és mivel nyilvánosan tette, már csak az a kérdés marad, hogy be is váltja-e. Múltjára való tekintettel sokan úgy vélik, ez szinte már kötelező lesz számára, a nyomást pedig ő is érzi, ez látszik a későbbi tweetje hashtagjéből.

Az igaz, hogy a huszonéves Nikki Sixx pucér látványáért bomlottak a nők, az viszont már nem teljesen valószínű, hogy ezeket a vágyakat 56 évesen is képes lesz életre kelteni. Abban az egyben azonban biztosak lehetünk, hogy ha beváltja a fogadalmát, füstölni fog az internet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek