Starity

Megjelent Giorgio Moroder és Kylie Minogue közös klipje

2015. február 03. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán megjelent Giorgio Moroder vadonatúj videoklipje, amelyet Kylie Minogue hangja koronáz meg.

hirdetés
Megjelent Giorgio Moroder és Kylie Minogue közös klipje

A lemezlovasok sikeréhez leggyakrabban vendégelőadók járulnak hozzá, hisz egy dal attól lehet leginkább szerethető, ha benne van az a bizonyos vokál, amely még jobbá teszi. Jól tudja ezt a méltán népszerű – és egyébként már évtizedek óta a pályán lévő – Giorgio Moroder is, az olasz zenei producer ugyanis ezúttal Kylie Minogue-ot kérte fel e nemes feladatra.

A Right Here, Right Now egy tökéletes közreműködés eredményeként jött létre, amely mind zenei, mind pedig énekesi részről megteremtette azt a szerzemény. A hozzá készült videoklip – amely tegnap került fel a legnagyobb videómegosztóra – az egyszerűségre, de mégis a lenyűgöző látványvilágra törekszik úgy, hogy abban nincs semmi túlzás, egy igazi imidzsklipet kaptunk.

A közös dal egyébként a producer idén megjelenő, 74 is the New 24 címet viselő visszatérő albumán kap helyet, amellyel megmutatja majd, hogy 74 évesen is van helye a zeneiparban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek