Starity

Ismét apa lett Stanley Tucci

2015. február 03. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kicsivel több, mint egy hete világra hozta első közös gyermeküket Felicity Blunt.

hirdetés
Ismét apa lett Stanley Tucci
Fotó: Tim P. Whitby/Getty Images

Néhány napja osztotta meg a nagyvilággal az Us Weekly az örömhírt, miszerint szülői örömök elé nézett Felicity Blunt és Stanley Tucci. A páros első közös gyermeke kisfiú lett és a Matteo Oliver nevet kapta.

Az 54 éves színész szóvivője erősítette meg a csöppség érkezését, aki január 25-én látta meg a napvilágot Londonban, majd nem sokkal később maga a büszke apuka is kiadott egy közleményt, melyben így viccelődött: Úgy hiszem, hogy az enyém. Mindannyian izgatottak vagyunk, hogy üdvözölhetjük eme rideg és kegyetlen világban. Boldogok vagyunk, hogy megérkezett és egészséges.

Októberben jelentették be, hogy Felicity várandós, akinek egyébként a kis Matteo az első gyermeke, míg Stanley már negyedszerre tapasztalhatta meg az apaság örömeit. 2009-ben, mellrákban elhunyt feleségétől született meg a most 12 éves Camilla és a 14 éves ikrek, Nicolo és Isabel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek