Starity

Ryan Reynolds: „Nem Violet a lányunk neve”

2015. február 04. 11:11   |   Szerző: B.Bess

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ryan törte meg a csendet gyermeküket illetően. Egy interjúban elárulta, hogy neve a pletykákkal ellentétben nem Violet.

hirdetés
Ryan Reynolds: „Nem Violet a lányunk neve”
Fotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Ryan Reynolds és kedvese, Blake Lively kislánya már több mint egy hónapos, ám a szülők eddig még nem nyilatkoztak a babáról. Január elején annak a kórháznak, ahol Blake világra hozta gyermekét egyik dolgozója egy tweetben gratulált a párnak, melyből mindenki arra következtetett, hogy a kislány a Violet nevet kapta, ám ezt az apuka a tegnapi napon megcáfolta. 

Nem ez a neve. Nem akarok belemenni, de nem tudom honnan jött ez a feltételezés – nyilatkozta a USA Todaynek. Az interjú során egyébként az új filmjéről, a The Voicesról is beszélt, azonban sajnos a csöppség keresztnevére nem derült fény.

Azt már csak remélni tudjuk, hogy nem Ryan választotta a kicsi nevét, mivel egy októberben készült interjúból kiderült, hogy egy igen furcsa névvel illetné gyermeküket: Nem akarok hatásvadász nevet, mint ami mostanában menő Hollywoodban. Szóval, azt szeretném, ha Excalibur Anaconda Reynolds lenne a neve... már ha ez lánynév.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek