Starity

Kimi Räikkönen apuka lett

2015. február 04. 12:12   |   Szerző: B.Bess

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Räikkönen is csatlakozott az egyre szaporodó Forma-1-es apukák köréhez. Párja életet adott kisfiúknak.

hirdetés
Kimi Räikkönen apuka lett

Kimi Räikkönen és párja, Minttu Virtatnen januárban szülők lettek. A páros tavalyelőtt kezdett el randizni, a tavalyi futamokon Minttu pedig egyre kerekedő pocakkal jelent meg, ami erősen arra engedett következtetni, hogy szülői örömök elé fognak nézni, majd ez be is bizonyosodott.

Kimi a médiához fűződő kapcsolata alapján a rajongók joggal hihették, hogy talán csak évek múlva derül ki pár információ a kis Räikkönenről, ám szerencséjükre, Minttu egy blogot kezdett el vezetni, pár nappal a szülése előtt.

Innen kiderült, hogy a várandósága alatt sem hanyagolta el a testedzést, illetve személyi edzőnek készül, és nagyon várják a gyermeküket, aki 2015. január 27-én este született meg Svájcban, 3700 grammal és 51 centiméterrel.

Szerencsésen hazaérkeztünk a kisfiúnkkal. Nehéz leírni az érzéseket: szeretet és boldogság. A kisember szeret mosolyogni, aludni és enni, és az anyukája nem csodálja őt nézni. Az 5 napos Robin és boldog szülei el vannak halmozva a jókívánságokkal. Köszönjük szépen. Sokat jelent nekünk - írta a blogon Minttu.

Fotó: http://minttuvirtanen.com/

Sok boldogságot kívánunk a szülőknek, és reméljük, hamarosan egy képet is láthatunk a legkisebb Räikkönenről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek