Starity

Ismét hazánkba látogat a Hollywood Undead

2015. február 04. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén júniusban újra hazánkba látogat a népszerű amerikai együttes, a Hollywood Undead, mellettük pedig az Asking Alexandria is tiszteletét teszi első alkalommal.

hirdetés
Ismét hazánkba látogat a Hollywood Undead

Legelőször tavaly novemberben lépett fel hazánkban a Hollywood Undead zenekar, méghozzá az Akvárium Klubban. Hatalmas és osztatlan sikert arattak teltházas koncertjükkel, így talán nem meglepő az az információ, hogy idén újból ellátogatnak Magyarországra egy ismét csak sikeresnek ígérkező koncert erejéig.

A fellépésre úgy tudjuk, hogy 2015. június 17-én kerül majd sor a Budapest Parkban, sőt, fellép velük az Asking Alexandria együttes is, amelyből nemrég lépett ki énekesük, Danny Worsnop. Emellett további két meglepetés-zenekar is tiszteletét teszi a helyszínen, ám róluk még nem hullott le a lepel.

A Hollywood Undead a jelenleg még csak készülő lemezük - cím szerint a Day of the Dead - kapcsán lép fel nálunk a nyáron. Jegyek már kaphatóak online és a jegyirodákban is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek