Starity

Sharon den Adel lett 2014 rockistennője

2015. február 04. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az előző évekhez hasonlóan a Loudwire Music Awards tavaly is elindította az év rockistennője szavazást, melyet Sharon den Adel másodszorra is megnyert.

hirdetés
Sharon den Adel lett 2014 rockistennője

Ahogyan azt mondani szokták: az idő repül és minél gyorsabban telik, annál gyorsabban változunk vele mi is. Sharon Den Adel pontosan azon személyek közé tartozik, akiken ez a mondás, ha akarnák, sem tudna kifogni. A holland pacsirta – és egyben három gyermekes anyuka – tavaly töltötte be a negyvenedik életévét, de ettől függetlenül igazán le tudna tagadni 10 évet a valós korából, hiszen ugyanazt a kirobbanó formát tudja hozni, mint amit 1997-ben, amikor berobbant a metalvilágba a Within Temptation frontasszonyaként.

Az előző évekhez hasonlóan a Loudwire Music Awards tavaly is megrendezte azt a szavazást, amelyben eldönthetik az emberek, hogy ki érdemes arra, hogy elnyerje a rock istennője címet. Sharon 2011-ben már megnyerte a legelső szavazást, majd a következő évben őt követte a sorban Amy Lee (Evanescence).

A tavalyi győztes, Den Adel mellett olyan énekesnőkre lehetett voksolni, mint Elize Ryd (Amaranthe, Kamelot), Alissa White-Gluz (Arch Enemy, ex-The Agonist), Cristina Scabbia (Lacuna Coil), Taylor Momsen (The Pretty Reckless), Maria Brink (In This Moment), Lzzy Hale (Halestorm), valamint Carla Harvey és Heidi Shepherd (Butcher Babies).

A szavazás eredménye pedig a következő eredménnyel zárult:

  1. Sharon Den Adel - 34.61%
  2. Maria Brink - 16.68%
  3. Lzzy Hale - 14.84%
  4. Cristina Scabbia - 12.69%
  5. Alissa White-Gluz - 8%
  6. Taylor Momsen - 6.38%
  7. Carla Harvey és Heidi Shepherd - 3.49%
  8. Elize Ryd - 3.08%

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek