Starity

Szakított Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton

2015. február 04. 18:06   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole-ról és autóversenyző párjáról már számtalan alkalommal hallhattuk, hogy szakítottak, majd újra összejöttek, most pedig úgy látszik, megint válságban van a kapcsoltuk: a párnak sokadjára is elváltak útjaik.

hirdetés
Szakított Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton

Nicole Scherzinger és Lewis Hamilton 2007-ben ismerkedtek meg és azóta is tartott borongós kapcsolatuk. Bár sokszor hallhattuk a híreket, miszerint a pár szakított egymással, majd újra együtt voltak, tehát kissé megszokottnak tűnhet már a hír, hogy a két fél újra szinglinek mondhatja magát, viszont az sem kizárt, hogy megelégelték ez a se veled, se nélküled kapcsolatot és végleg búcsút mondanak egymásnak.

Egyszer már az a hír is felrepült, hogy a sztárpár eljegyezte volna egymást, viszont megbízható forrásból értesülhettünk róla, hogy a hír mégsem volt igaz. Nicole meg akart házasodni most, de Lewis nem vágyott a házasságra. A probléma a korkülönbség miatt volt, és nem azért, mert Lewis nem kívánt vele lenni – árulta el a forrás.

A híres Formula 1-es versenyző viszont 2013-ban azt árulta el egy interjúban, hogy mivel akkor már összesen öt éve együtt voltak, talán a hatodik év előtt megtörténik az eljegyzés is, ennek ellenére mégsem következett be sajnos. Nicole azonban elég jól viseli a szakítást, édesanyjával és nagymamájával nyaralt és egy képet is felrakott Instagram-profiljára, amin vidáman mosolyognak egy kép erejéig, hátuk mögött a napnyugtával.

Fotó: Instagram

Három generáció a gyönyörű ausztráliai napnyugta alatt. Nagyon hálás vagyok, hogy itt lehetek édesanyámmal és nagymamámmal, Isten egyik csodájának szemtanújaként. Lélegzetelállító – ezt a megjegyzést fűzte a képhez a 36 éves énekesnő.

Mindezek ellenére talán a frissen elvált pár is úgy gondolja, hogy a kapcsolatuk eléggé zátonyra futott, de mivel már nem egyszer az volt a vége, hogy visszataláltak egymáshoz, lehet, hogy most is csak egy ideig nem lesznek együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek