Starity

Klipelőzetes: Avril Lavigne - Give You What You Like

2015. február 04. 19:07   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre kiderült, mi lesz az énekesnő különleges meglepetése a rajongóinak: megjelent a Give You What You Like klipjének első ízelítője!

hirdetés
Klipelőzetes: Avril Lavigne - Give You What You Like

Bár a volt punkhercegnő sokáig nem hallatott magáról, nemrég végre visszatért a médiába legfrissebb bejelentésével, miszerint új dalt ad ki. Emellett megjegyezte, hogy előtte még van egy meglepetése a rajongóinak, melyre már régóta várnak. Sokáig ment a találgatás az ajándékot illetően, felreppent a hír, miszerint Avril lesz a hamarosan megjelenő Spongyabob film új énekese, ám az elmúlt napon lehullott a lepel a titokról, ami – mint az kiderült –, a régóta várt videoklip lesz, a még 2013-ban megjelent, Give You What You Like című dalához.

Amikor Lavigne elárulta a nagy hírt, a #GiveYouWhatYouLike rögtön világtrend lett a Twitteren, és a dal a Billboardon is egyből az első helyre ugrott, így nem is kérdés, a klip mekkora sikert ígér széles körökben. Ami nem is csoda, hiszen mondhatni a legutóbb publikált Hello Kittynek teljes ellentéte. Ezúttal letisztultabb megjelenést álmodtak: az énekesnő minimál sminkben szerepel benne, egy gyertyákkal körberakott szobában, a háttérben pedig a kandalló tüze lobog. A trailerből pedig egyből megtudhattuk, hogy ezúttal nem Avrilről szól a videó, hanem más történetet vonultat fel.

A dal már tavalyelőtt debütált, ám csak most, a klipelőzetes megjelenésével derült fény rá, hogy egy nemsokára induló sorozat, a Babysitters Blackbook főcímdalának is szánják. A teljes klip várható megjelenése február 21-én lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek