Starity

A pixeles haj az új őrület

2015. február 05. 11:11   |   Szerző: NormanManga44

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyugati országokban máris felütötte a fejét ez az új őrület. Vajon ez is örvend majd akkora népszerűségnek, mint a színátmenetes hajkorona?

hirdetés
A pixeles haj az új őrület

Úgy látszik, hogy a divatvilág szótárában ismeretlen az a kifejezés, hogy őrültség. Jelen pillanatban ugyanis egy, a szokásosnál  kicsit extrémebb trend próbálja kiharcolni magának a figyelmet. Ez pedig nem más, mint az úgynevezett pixeles frizura. És hogy mit is takar pontosan ez az elnevezés? Egy igencsak megosztó hajfestési módot, melynek végeredménye nem egy mindennapi viseletet eredményez. Az ombre hajnak ezennel leáldozott?

A különleges frizura titka abban áll, hogy a hajszobrászok szögletes és eltérő színű mintákat helyeznek a munkafelületre, ezzel pedig pixeles hatást kölcsönöznek a delikvens hajkoronájának. Vannak, akik megmaradnak a natúr színeknél, mások pedig inkább az extrémebb, vadabb árnyalatokat részesítik előnyben. Ez a frizura, ahogy sok másik is, a szivárvány minden színében képes pompázni, s csak a viselő fantáziája szabhat neki határt.

Ami viszont kiemelten fontos ennél a viseletnél az az, hogy a haj minden esetben jól ápolt, teljesen kifésült állapotban legyen. A hajvasaló napi használata mondhatni kötelező, ami viszont nem túl szerencsés, mivel a gyakori egyenesítgetés roncsolhatja a hajat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek