Starity

Molnár Anikó plazmagömbökkel fogy

2015. február 05. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szó szerint lerobbantják az egykori Nagy Ő-ről a zsírt egy újfajta eljárással, aminek hamarosan aláveti magát.

hirdetés
Molnár Anikó plazmagömbökkel fogy
Fotó: Facebook / Molnár Anikó

A Bors azt írja, Molnár Anikó egy forradalmi eszközt vet be a zsírpárnái ellen, méghozzá a plazmagömböket. A lap által megszólaltatott orvos szerint ráadásul ő lehet az első, akin az eljárást kipróbálják: 

Magyarországon Anikó lehet az első, aki ilyen módon szabadul meg a felesleges zsírsejtektől –mondta Dr. Szabó Szilárd – Egy plazma gömb jelenik meg a zsírszívó végén, fél négyzetméteres gömb területen robbantja szét a zsírsejteket, és mivel hőt is ad le, így a bőr feszességére is jó hatással van.

Állítólag a 37 éves celeb már vagy húsz kilótól megszabadult egy kamudiéta csodadiéta segítségével, de  abbahagyta, mert nem volt ideje foglalkozni vele, illetve a súlyos migrénes fejfájása is közrejátszott a dologban. Kiderült, hogy önsörfőző-szindrómában szenved – ami a viccs neve ellenére valóban létező betegség –, ennek értelmében viszont le kellett mondania a cukorról, mivel azt szervezete nem tudja rendesen feldolgozni.

Érdekes ellentmondás ez, hiszen ezt a betegséget kizárólag low-carb, azaz alacsony szénhidráttartalmú táplálkozással lehet tünetmentessé tenni, vagyis ha Anikó valóban így táplálkozna, folyamatosan fogynia kellene és nem lenne szüksége zsírrobbantásra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek