Starity

Új előzetest kapott a Furious 7

2015. február 05. 21:09   |   Szerző: goldman

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű Halálos iramban című sorozat legújabb részének a második előzetese. A klip február 4-én került fel a legnagyobb videómegosztóra.

hirdetés
Új előzetest kapott a Furious 7

Február 4-én került fel a világhálóra a rajongók által már nagyon várt, népszerű filmsorozat legújabb előzetese, mely igazi akcióbombát ígér a sorozat kedvelőinek. Az eddig még soha nem látott akciójeleneteket már az új trailer rövidített változata is előrevetítette, melyet a vasárnap megrendezett nagyszabású sporteseményen, a Super Bowlon mutatták be először a nézőknek.

A film története ott folytatódik, ahol az előzőben abbamaradt, ugyanis a Luke Evans által alakított főgonosz, Owen Shaw kiiktatása után bátyja, Ian bosszút esküszik Dom Toretto, és annak családja ellen. A jól ismert arcok mellett új szereplők is feltűnnek a filmben, mint például az Ian Shaw-t alakító Jason Statham, vagy a 80-as évek sztárja, Kurt Russell.

A filmet 2013 szeptemberében kezdték el forgatni, de a Brian O'Connert alakító Paul Walker tragikus kimenetelű balesete miatt, csak 2014 nyarán sikerült befejezni a munkálatokat. Az alkotás hazai premierjére 2015. április 2-án kerül sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek