Starity

Feloszlik hamarosan a One Direction?

2015. február 07. 11:11   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy bennfentes az Unreality TV-nek elárulta, hogy a banda oszlopos tagja, Harry Styles még két évig szeretne a One Direction énekese lenni.

hirdetés
Feloszlik hamarosan a One Direction?

Szerte a világon hatalmas felháborodást okozott a rajongók körében az a cikk, melyet még az Unreality TV posztolt hivatalos oldalára február elsején – az állítják, egy bennfentes elárulta nekik, hogy a hatalmas sikereket halmozó brit bandát, a One Directiont a feloszlás lehetősége fenyegeti. A meg nem nevezett forrás szerint a formáció oszlopos tagja, Harry Styles csak két évet ad magának, a tagoknak és a rajongóknak arra, hogy kiélvezzék a 1D-ben való munkásságát, ugyanis hamarosan külön utakra tér mind a zeneipart, mind pedig a színészetet illetően.

Harry örül, hogy a következő két évet még a zenetársaira és a rajongóira szentelheti, de nem kérdés, hogy be fog lépni a filmipar mezeibe. Előre látom, hogy hatalmas licitáció lesz a leszerződtetésével, ugyanis ő lehet az elkövetkező évek legprofitálóbb énekese: a rajongótábor már adott, csak a lehetőségeket kell kihasználni. Roppant ambiciózus a terveivel kapcsolatban, így nem is kérdés, hogy továbbra is talpon fog maradni – mondta a közeli ismerős.


Fotó: Imgkid.com

Mivel az oldal többször közölt már elferdített, vagy esetleg meg nem történt híreket, elég nagy rá az esély, hogy semmi igazságalapja sincs, ráadásul a Daily Star épp az ellenkezőjét állította mindannak, amit az Unreaily TV közölt.

Harry roppant szerény és okos ember. Pontosan tisztában van vele, hogy tengernyi ideje van, így nem szeretne semmit sem elsietni. Egyelőre élvezi azt az életet, amit a One Direction nyújt neki, a banda pályafutása során pedig számtalan olyan emberrel találkozhat, aki segítheti őt, ha egyszer beindul az egyéni karrierje. Rettentően hálás mindenért, amit a banda és a rajongók adtak neki. Elkerülhetetlen a búcsú – de nem most fog rá sor kerülni.

Az ellentmondó információk két tűz közé állították a rajongótábort, így egyelőre még mindig nem tudni, melyik a valós és melyik a kacsa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek