Starity

Véget ért a Violetta

2015. február 08. 21:09   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két napja adták le a sorozat utolsó epizódját a tengerentúlon, így a hároméves történetnek ezennel vége szakadt. Az utolsó részben volt minden, amire a rajongók már három éve várnak.

hirdetés
Véget ért a Violetta
Fotó: Disney Channel

Pénteken került levetítésre a Violetta harmadik évadának utolsó, azaz 80. epizódja Argentínában. Három évig forgatott együtt a csapat, de a rajongóknak sajnos búcsút kellett venniük a sorozattól. Természetesen egy darabig még együtt lesznek a srácok, hiszen nagyban turnéznak Európában, a Violetta Live keretein belül. 

A hírt először Martina Stoessel osztotta meg a rajongókkal, mivel Instagram-profilján tett közzé egy videót. A főszereplőt alakító színésznő ezt követően a Facebook-oldalán keresztül köszönt meg mindent a rajongóinak.

Szerelem, álmok, barátság, küzdelem; ezek együtt mind megtalálhatóak a Violettában. Ma egy fejezet lezárul az életemben és persze a többiekében is, akik részt vettek ennek a remek sorozatnak az elkészítésében. A Violetta megtanított arra, hogy küzdjek az álmaimért, és ezt a későbbiekben is hasznosíthatom. A siker csak akkor jöhet létre, ha barátokkal veszed körül magadat, akik mindig segítenek, ha szükséged van rájuk. Szeretném megköszönni nektek az összes könyvet, levelet, ajándékot, tapsot és rajongást, amivel megleptetek engem az évek során. Köszönöm a segítségeteket, amivel valóra válhatott egy álmom, és remélem, hogy hamarosan mindent visszaadhatok nektek, amit tőletek kaptam. A Violetta mindig a szívemben lesz, ahogy ti is! Hamarosan újra találkozunk, és újra segítetek nekem megtalálni az utamat a sorozat után. Szeretlek benneteket!

 

A video posted by Tini Stoessel (@tinitastoessel) on

A hazai rajongók még élvezhetik egy ideig Violetta kalandjait, ugyanis a magyar Disney Csatornán még csak a második évad fut.

Figyelem, spoiler-veszély!

A sorozat lezárásában egy koncert is helyet kapott, illetve a rajongók végre láthatták Angie és Germán esküvőjét is, ami az utolsó képkockák egyike volt. A sorozatban elhangzott utolsó dal a Crecimos Juntos volt. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek