Starity

Taylor Swift nem találkozhat a Grammyn Katy Perryvel

2015. február 08. 15:03   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idei Grammy-díjátadón mindkét énekesnő részt fog venni, ezért a szervezők mindent megpróbálnak bevetni, hogy Katy és Taylor még véletlenül se kerüljenek egymás útjába.

hirdetés
Taylor Swift nem találkozhat a Grammyn Katy Perryvel

A minden évben megrendezett Grammy-díjátadón csakis a zeneművészet legnagyobb ászai léphetnek fel és vehetnek részt, ezért természetesen a Super Bowl királynője, Katy Perry, és a pop hercegnője, Taylor Swift, is ott lesznek a nem mindennapi eseményen. Köztudott viszont, hogy a két popdíva nagyon nem kedveli egymást, melynek Katy legutóbbi interjúja során is hangot adott.

Egy bennfentestől származik a hír, aki azt nyilatkozta, hogy a szervezők nem szeretnék az énekesnők ülőhelyeit túl közel tenni egymáshoz, és amint megérkeznek a vörös szőnyeghez, szeretnék megakadálozni, hogy találkozzanak mind a színfalak mögött és a reklámok alatt. A szervezők természetesen nemcsak Katy és Taylor egymáshoz vezető útját akadályoznák meg, hanem minden olyan sztárét, akik nem állnak a legjobb kapcsolatban egymással.

Többek között Rihanna és Chris Brown találkozását is igyekeztek megakadályozni, továbbá Taylort nem csak Katytől tartják távol, hanem exétől, John Mayertől is, akivel ugyancsak nem éppen fényes kapcsolatot ápolnak. Taylor és John 2009-ben voltak együtt egy ideig, és szakításuk után az énekes Katyvel jött össze.

Az 57. Grammy a CBS csatornán lesz leadva élőben a mai nap folyamán. A szervezőknek nem kis erőfeszítésébe került - a sztárok elkülönítésén kívül -, megszervezniük a rendezvényt, hiszen nagy dobásra számíthatunk idén is, ha már csak a fellépőket is nézzük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek