Starity

Adam Lambert lebetegedett

2015. február 08. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert csúnyán lebetegedett, így elmarad a február nyolcadikai Queen-show Brüsszelben.

hirdetés
Adam Lambert lebetegedett

Adam Lambert egészségi állapota végett utoljára 2009-ben kellett show-t eltörölni, legalábbis átrakni más időpontra. Az énekest azonban utolérte az influenza idén, amivel február 7-én lenyomta a koncertjét Frankfurtban, igaz, kihagyva a Queen legszebb balladáját, a Who Wants To Live Forevert.

Lambert a show után tájékoztatta a rajongóit az állapotáról, akik már menet közben észrevették, hogy valami nem stimmel: Köszönöm a jókívánságokat mindenkitől! Küldjetek nekem gyógyító energiákat! Most pedig megyek, megiszom több liter vizet és alszom egy jót. Jó tervnek tűnik? - kérdezte, de úgy néz ki, nem vált be a házi praktikája.

Február 8-án Brian May értesítette az embereket az énekes betegségéről, akiről kiderült, hogy influenzától szenved. Sajnálatos módon le kell fújnunk a brüsszeli koncertet. Adam orvosi kezelések alatt áll jelenleg. Elnézést kérünk, Belgium! Pótoljuk, ha tudjuk. - Brian

A következő megálló Milánóban lesz, február 10-én. A rajongók reménykednek, hogy Adam addigra már rendbe jön, s folytatni tudja a koncertezést a bandával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek