Starity

Pizzafutár családja zaklatja Iggy Azaleát

2015. február 09. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Személyiségi jogainak megsértésével vádol egy pizzériát Iggy Azalea, miután egy rendelést követően ismeretlenek kezdték el telefonon zaklatni.

hirdetés
Pizzafutár családja zaklatja Iggy Azaleát

Az elmúlt hétvége biztosan nem Iggy Azalea életének legjobbjaként fog bevonulni a történelembe. Az ausztrál rappert egész álló hétvégén általa nem ismert emberek hívogatták és bombázták üzenetekkel a privát telefonján, miután a Papa John's Pizzéria felé leadott azon egy rendelést - írja a TMZ.

Az általa kapott üzenetekből kiderül, hogy az egyik pizzafutár adta ki Iggy számát a családtagjainak, ám a pizzéria — ironikus módon — személyiségi jogokra hivatkozva nem hajlandó kiadni dolgozóját a sztárnak, így Iggy jobb híján a Twitteren volt kénytelen levezetni dühét.

Azalea még a kapott üzeneteket is lefotózta és közreadta, így bizonyítva, mi történt, és választás elé állította a vezetőséget: vagy profi módon lerendezik a dolgot egymás között, vagy perelni fog. A pizzéria menedzsmentje egyelőre nem reagált.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek