Starity

Ruhamustra: Grammy-díj-átadó

2015. február 10. 16:04   |   Szerző: Glamster

Idén is lezajlott a neves zenei díjátadó Los Angelesben, a Grammy, amin Hollywood apraja-nagyja részt vett. Nézzük a legjobban és a legrosszabbul öltözötteket!

hirdetés
Ruhamustra: Grammy-díj-átadó

Vasárnap kiosztották 57. alkalommal is a zenei élet legrangosabb díját, a Grammyt. Az este nagy nyertese az újonc Sam Smith volt, de nézzük, kik arattak nagyot ruhák terén, és kik azok, akik idén melléfogtak.

A legjobban öltözöttek

Beyoncé

A sikeres és immáron tizenkilencszeres Grammy-díjas énekesnő, Beyoncé, egyszerűen ragyogott ebben a fekete Proenza Schouler-estélyiben. Az összképet külön feldobta, hogy haját leengedve hagyta.


Nicki Minaj

Az embereket lenyűgözte Minaj teljes átalakulása, azzal, hogy visszavett az extrém stílusából. Bár Nicki kicsit sokat mutatott a Tom Ford-ruhájában, el kell ismernünk, hogy nagyon csinos volt az egész este során...

hirdetés


Miley Cyrus

Miley bebizonyította, hogy durva villantás nélkül is magára tudja vonni az emberek figyelmét. A fiatal sztár most az alkalomhoz illően jelent meg, az Alexandre Vauthier Couture-ból választott estélyijében, bármilyen különös túlzás nélkül.


Lady Gaga

Újabb Grammy-díjjal lett gazdagabb Lady Gaga az este folyamán, és Nicki Minajhoz hasonlóan, ő is bámulatos átalakuláson ment át az évek során. Lady igazán sikkes volt a Brandon Maxvell ezüst megjelenésével, amihez minden kiegészítő tökéletesen illett.


Gwen Stefani

Egyöntetűen imádta mindenki Gwen Stefani dinamikus Versace-kezes-lábasát, amiben az énekesnő igazán ragyogott. Plusz pontot érdemel a teljes nude, természetes sminkje, ami mostanában egyre nagyobb teret hódít magának.


Zendaya Coleman

Nem hisszük, hogy Zendaya átalakulása elég kreditet kapott volna az emberektől. A színésznő tökéletesen nézett ki a bubi frizurájával, külön csillagos ötös a szemöldökért és a sminkért, az egyedi ruháról pedig nem is beszélve.


Sam Smith

A brit énekes a négy Grammy-díjához illően nagyon egyszerűen, de elegánsan jelent meg a vörös szőnyegen. A Dolce & Gabbana-szmoking kifogástalan választás volt részéről.

Taylor Swift

Taylor Swift úgy nézett ki idén, akár egy életre kelt Elsa! Az énekesnő ragyogott a kék Elie Saab-estélyijében, amit mintha ráöntöttek volna. Hibátlan!


Katy Perry

Zuhair Murad és Katy Perry egyértelműen tökéletes párosítás. Az énekesnő bár levendula színű hajjal vonult be, a színpadon mégis fekete lobonccal nyerte meg az emberek szívét, mit sem mutatva abból, hogy a vörös szőnyegen még jégkirálynő szerepében tündökölt.

A legrosszabbul ötlözöttek

Rihanna

Tavaly mindenki a barbadosi szépség megjelenéséről beszélt, annyira hibátlanul nézett ki a csodálatos vörös költeményében. Nos, idén ismét a középpontba került, ám ezúttal inkább a mém-gyártókat ihlette meg ez a habos-babos Giambattista Valli-ruha.

Madonna

Sokan úgy tartják, Madonna utána lesz ismét a régi önmaga, miután elfogadta a korát és annak megfelelően, kicsit sikkesebben jelenik meg a rendezvényeken. Ez idén nem jött össze, ráadásul a fenékvillantás igazán felesleges volt.

Ferras

Katy Perry újonnan szerződtetett énekesének idén túl sok volt a jóból. Az elegáns és a glam stílus valahogy nem fekszik egymással ebben az össze-vissza formában. Nem vagyunk teljesen biztosak abban, mit akart kifejezni ezzel a csipke kesztyűvel, leopárd mintás surranóval, bőrnadrággal, zakóval és csillogó nyakkendővel.

Rita Ora

Bár Rita mostanában mindig toppon volt a megjelenését illetően, ez a szett most még sem jött neki össze. Ebben a Prada-ruhában inkább nézett ki egy emberi diszkógömbnek, mint sikeres énekesnőnek.

Kim Kardashian

A valóságshow sztárnak bár általában nincs gondja a ruhaválasztással, és megjelenésével mindig trendet teremt, ez most elmaradt. Kim elárulta, hogy ezúttal férje, Kanye West designolta, és őszintén szólva, hagy maga mögött néhány kivetnivalót a Jean Paul Gauliter-ruha. Egyértelműen nem egy Grammyre illik.

Ciara

Valahogy nem érezzük úgy, hogy erre a díjátadóra illett volna ez az amúgy mutatós Alexandre Vauthier Couture darab. Az énekesnő kinézete így kicsit sok lett, elvonva a figyelmet róla.

Iggy Azalea

Sajnos idén Iggynek is leginkább a mém-gyártókat sikerült megfognia ezzel a futurisztikus külsővel. Bár a Versace ruha önmagában szép lenne, ez a kalácsszerű haj és előnytelen smink mindent elmos magával.

Meghan Trainor

Az All About Bass énekesnője bár nagyon csinos minden domborulatával együtt, ez a ruha egyszerűen túl sok és borzalmasan előnytelen számára.

Charli XCX

Charli mostanában sorra botránkoztatja meg a divatblogokat, és bár értékeljük az egyedi stílusát, ez az kosztüm és boa párosítás most tőlünk is egy nagy nemet kap.

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek