Starity

Ruhamustra: Grammy-díj-átadó

2015. február 10. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is lezajlott a neves zenei díjátadó Los Angelesben, a Grammy, amin Hollywood apraja-nagyja részt vett. Nézzük a legjobban és a legrosszabbul öltözötteket!

hirdetés
Ruhamustra: Grammy-díj-átadó

Vasárnap kiosztották 57. alkalommal is a zenei élet legrangosabb díját, a Grammyt. Az este nagy nyertese az újonc Sam Smith volt, de nézzük, kik arattak nagyot ruhák terén, és kik azok, akik idén melléfogtak.

A legjobban öltözöttek

Beyoncé

A sikeres és immáron tizenkilencszeres Grammy-díjas énekesnő, Beyoncé, egyszerűen ragyogott ebben a fekete Proenza Schouler-estélyiben. Az összképet külön feldobta, hogy haját leengedve hagyta.


Nicki Minaj

Az embereket lenyűgözte Minaj teljes átalakulása, azzal, hogy visszavett az extrém stílusából. Bár Nicki kicsit sokat mutatott a Tom Ford-ruhájában, el kell ismernünk, hogy nagyon csinos volt az egész este során...


Miley Cyrus

Miley bebizonyította, hogy durva villantás nélkül is magára tudja vonni az emberek figyelmét. A fiatal sztár most az alkalomhoz illően jelent meg, az Alexandre Vauthier Couture-ból választott estélyijében, bármilyen különös túlzás nélkül.


Lady Gaga

Újabb Grammy-díjjal lett gazdagabb Lady Gaga az este folyamán, és Nicki Minajhoz hasonlóan, ő is bámulatos átalakuláson ment át az évek során. Lady igazán sikkes volt a Brandon Maxvell ezüst megjelenésével, amihez minden kiegészítő tökéletesen illett.


Gwen Stefani

Egyöntetűen imádta mindenki Gwen Stefani dinamikus Versace-kezes-lábasát, amiben az énekesnő igazán ragyogott. Plusz pontot érdemel a teljes nude, természetes sminkje, ami mostanában egyre nagyobb teret hódít magának.


Zendaya Coleman

Nem hisszük, hogy Zendaya átalakulása elég kreditet kapott volna az emberektől. A színésznő tökéletesen nézett ki a bubi frizurájával, külön csillagos ötös a szemöldökért és a sminkért, az egyedi ruháról pedig nem is beszélve.


Sam Smith

A brit énekes a négy Grammy-díjához illően nagyon egyszerűen, de elegánsan jelent meg a vörös szőnyegen. A Dolce & Gabbana-szmoking kifogástalan választás volt részéről.

Taylor Swift

Taylor Swift úgy nézett ki idén, akár egy életre kelt Elsa! Az énekesnő ragyogott a kék Elie Saab-estélyijében, amit mintha ráöntöttek volna. Hibátlan!


Katy Perry

Zuhair Murad és Katy Perry egyértelműen tökéletes párosítás. Az énekesnő bár levendula színű hajjal vonult be, a színpadon mégis fekete lobonccal nyerte meg az emberek szívét, mit sem mutatva abból, hogy a vörös szőnyegen még jégkirálynő szerepében tündökölt.

A legrosszabbul ötlözöttek

Rihanna

Tavaly mindenki a barbadosi szépség megjelenéséről beszélt, annyira hibátlanul nézett ki a csodálatos vörös költeményében. Nos, idén ismét a középpontba került, ám ezúttal inkább a mém-gyártókat ihlette meg ez a habos-babos Giambattista Valli-ruha.

Madonna

Sokan úgy tartják, Madonna utána lesz ismét a régi önmaga, miután elfogadta a korát és annak megfelelően, kicsit sikkesebben jelenik meg a rendezvényeken. Ez idén nem jött össze, ráadásul a fenékvillantás igazán felesleges volt.

Ferras

Katy Perry újonnan szerződtetett énekesének idén túl sok volt a jóból. Az elegáns és a glam stílus valahogy nem fekszik egymással ebben az össze-vissza formában. Nem vagyunk teljesen biztosak abban, mit akart kifejezni ezzel a csipke kesztyűvel, leopárd mintás surranóval, bőrnadrággal, zakóval és csillogó nyakkendővel.

Rita Ora

Bár Rita mostanában mindig toppon volt a megjelenését illetően, ez a szett most még sem jött neki össze. Ebben a Prada-ruhában inkább nézett ki egy emberi diszkógömbnek, mint sikeres énekesnőnek.

Kim Kardashian

A valóságshow sztárnak bár általában nincs gondja a ruhaválasztással, és megjelenésével mindig trendet teremt, ez most elmaradt. Kim elárulta, hogy ezúttal férje, Kanye West designolta, és őszintén szólva, hagy maga mögött néhány kivetnivalót a Jean Paul Gauliter-ruha. Egyértelműen nem egy Grammyre illik.

Ciara

Valahogy nem érezzük úgy, hogy erre a díjátadóra illett volna ez az amúgy mutatós Alexandre Vauthier Couture darab. Az énekesnő kinézete így kicsit sok lett, elvonva a figyelmet róla.

Iggy Azalea

Sajnos idén Iggynek is leginkább a mém-gyártókat sikerült megfognia ezzel a futurisztikus külsővel. Bár a Versace ruha önmagában szép lenne, ez a kalácsszerű haj és előnytelen smink mindent elmos magával.

Meghan Trainor

Az All About Bass énekesnője bár nagyon csinos minden domborulatával együtt, ez a ruha egyszerűen túl sok és borzalmasan előnytelen számára.

Charli XCX

Charli mostanában sorra botránkoztatja meg a divatblogokat, és bár értékeljük az egyedi stílusát, ez az kosztüm és boa párosítás most tőlünk is egy nagy nemet kap.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek