Starity

Emily Kinney a The Flashben!

2015. február 10. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiderült, hogy a The Walking Dead sztárja átigazol a The CW-hoz és az újonc képregényadaptációban fog szerepelni.

hirdetés
Emily Kinney a The Flashben!

Malese Jow és a The Walking Dead másik egykori szereplője, Audrey Marie Anderson után egy újabb fiatal színésznővel gazdagodik A zöld íjász testvérsorozatának, a The Flashnek stábja, ugyanis a legújabb pletykák szerint  Emily Kinney is szerepet kapott a 18. epizódban, mely az All-Star Team Up címet viseli és nem mellesleg egy újabb crossover lesz a két képregényadaptáció között.

A találgatások akkor kezdődtek el, amikor a Vixen Varsity azt közölte le, hogy a 29 éves színész-énekesnő azért utazott Vancouverbe február 5-én, hogy hozzálásson a forgatási munkálatokhoz, így ezek után a szőkeség egyik tweetje már csak hab volt a tortán: Hello srácok! Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni a legutóbbi WizardWorld Conra. Néhány új projekten dolgozom, amikről remélem, hamarosan mesélhetek nektek!

A hírt tegnap este már sok oldal, köztük a Variety is tényként közölte le, a mai napon viszont a rajongók legnagyobb örömére hivatalosan is megerősítette a The CW, hogy Emily a hírhedt DC-s főgonosz, Bertram Larvan női változatának, Brie Larvan bőrébe fog bújni, aki egyébként Bug-Eyed Bandit néven is ismert.

Brie egy nárcisztikus számítógépguru, aki pusztítást fog okozni Central Cityben éppen akkor, amikor Felicity Smoak (Emily Bett Rickards) és Ray Palmer (Brandon Routh) a városba látogatnak, hogy a STAR Labortól segítséget kérjenek az ATOM-ruha kapcsán. Felicitynek hamar feltűnik, hogy sok közös van bennük Brie-vel, és egy nagy hacker-csatát is meg fognak vívni, aminek nem más lesz a tétje, mint a Villám élete.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek