Starity

Segítség, elraboltak a földönkívüliek!

2015. február 12. 13:01   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rendszeresen hallani történeteket arról, hogy egyeseket elraboltak az idegenek és mindenféle vizsgálatot végeztek rajtuk. Vajon igazat beszélnek? Vagy van rá egy sokkal logikusabb magyarázat is? Íme az igazság!

hirdetés
Segítség, elraboltak a földönkívüliek!

Az univerzum hatalmas, telis-tele számtalan galaxissal és csillaggal. Egyre elfogadottabb az a nézet, mely szerint nem vagyunk egyedül ebben a világban. Egyesek állítják, hogy őket már meglátogatták az űrből érkezett idegenek, de vajon hihetünk nekik?

Elrabolva

Világszerte számtalan – egyébként tejesen normális – ember meg van győződve arról, hogy elrabolták őket a földönkívüliek, majd mindenféle különös kísérletet végeztek rajtuk, végül pedig ugyanott ébredtek, ahonnét elindultak – rendszerint az ágyukban.

Az elraboltaknak gyakran tiszta emlékeik vannak az incidenssel kapcsolatban, pontosan el tudják mondani mi történt, s elrablóikról is tökéletes leírást tudnak adni – akik ugyan rendszerint szürkék és nagyszeműek, mégis anyanyelvi szinten beszélik az elrabolt nyelvét. Természetesen olyanok is bőven akadnak, akik semmire sem emlékeznek. Az ő elmondásuk szerint az idegenek egészen egyszerűen kitörölték emlékezetük ezen szeleteit. Gyakran arról is beszámolnak az érintettek, hogy ébredés után egy rövid ideig egyáltalán nem voltak képesek megmozdulni.

Hamis emlék szindróma és alvási paralízis

Alvás közben hormonális hatásra valamilyen szinten lebénul a testünk, mely – valószínűleg – azért alakult ki, hogy pihenés közben ne tegyünk magunkban kárt vagy ne váljunk alvajárókká. Normális esetben az ébredezéssel egyetemben megszűnik a bénultság, néha mégis előfordulhat olyan eset, hogy ébredés után nem nyerjük rögtön vissza az irányítást a testünk felett, mely kifejezetten ijesztő érzés lehet, különösképpen akkor, ha emellett még képzelődik is a mozgásképtelen személy. Természetesen, aki sokat olvas vámpírokról, az jó eséllyel nem idegenekről, hanem vérszívó lényekről fog hallucinálni.

A hamis emlék szindróma számolhat magyarázatul az elrablásokkal kapcsolatos kristálytiszta emlékekre. Elménk csodás szerkezet és képes arra, hogy módosítsa emlékeinket, vagy teljesen újakat hozzon létre. Memóriánkra gyakran hatással van a külvilág is. Még az űrből érkező földönkívüliek népszerűvé válása előtt az emberek különféle démonokat és boszorkányokat véltek látni hálószobájukban - nem sokkal az ébredés állapota után. Manapság már igencsak kevesen hisznek ezen misztikus lények létezésében, viszont annál többen a rejtélyes idegenekben. Így nem is csoda, hogy a démonokból egyszeriben dinnyefejű lények lettek. Gyakran megesik ilyenkor, hogy egy hasonló incidens után a közeli ismerősök a földönkívüliekről kezdenek kérdezősködni, mely érdeklődés nagyban hozzájárul az emlékképzéshez.

A Földön túl

Mindezek után jogosan merül fel a kérdés – valóban létezhet az, hogy egyedül vagyunk ebben a hatalmas univerzumban? Sokak szerint nem. Hiszen világegyetemünk hatalmas, s ugyan jelenleg viszonylag kevés olyan bolygót ismerünk, melyen a földi élethez hasonló létrejöhetne, ám ebben az esetben érdemes szabadon engedni a képzelőerőnket.

Mára már elfogadott az ősrobannás elmélete, miszerint minden, köztük maga az idő is egy hatalmas robbanással kezdődött el. Ebből kiindulva már szinte nem is csodálkozunk azon, hogy az univerzum jelenleg is egyre növekvő sebességgel tágul – számunkra elképzelhetetlen mértékben. Ezen az oldalon jól megfigyelhetőek a méretarányok.

Így, ha tényleg van élet kicsiny bolygónkon kívül, mely ráadásul még intelligens is, akkor szinte lehetetlennek tűnik, hogy valaha is találkozunk majd velük. Amennyiben valahogy képesek lennének megtenni eme tekintélyes távolságot (mely egyre csak nő), nem valószínű, hogy földi lakosság elrablásával foglalatoskodnának. Valójában nincs meggyőző bizonyítékunk azzal kapcsolatban, hogy valóban jártak már a Földön olyan lények, melyek hazája világegyetemünk egy távoli szegletében található.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek