Starity

Klippremier: Stone Sour - The Dark

2015. február 10. 20:08   |   Szerző: Darkness

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2014 októberében jelentették be a srácok, hogy egy feldolgozásalbumon dolgoznak, nem sokkal ezelőtt pedig kiderült, hogy Corey Taylor beállt a Fear Clinic stábjába.

hirdetés
Klippremier: Stone Sour - The Dark

A The Dark című dal eredetileg a Metal Church szerzeménye, mely ízelítőt ad az idén megjelenő Meanwhile in Burbank című coverlemezből. A klip ezen felül tartalmaz pár részletet a Fear Clinick című filmből, melynek ez a szám is az egyik betétdala lesz. A filmben egyébként Corey Taylor is szerepet kapott - ő alakítja Bauert -, olyan színészek mellett, mint Thomas Dekker, Robert Englund és Kevin Gage. 

A gitáros, Josh Rand így nyilatkozott az eseményekről: A dal eredetileg a Metal Church második albumán szerepelt, mint címadó dal, mely 1986-ban jelent meg. Rob Hall és a Corey [Taylor, Slipknot - a szerk.] kiválasztotta a számot, hogy szerepeljen a Fear Clinicben, mivel a dalszövege jól illeszkedik a sztorihoz. A dalt nagyjából fél nap alatt rögzítettük 2014 márciusában, a kaliforniai Burbank városában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek