Starity

Megjelent a Hamupipőke második előzetese

2015. február 11. 10:10   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a második hivatalos előzetes a filmhez, melyben számos új jelenetet láthatunk.

hirdetés
Megjelent a Hamupipőke második előzetese

A Disney legújabb adaptációjának beharangozó videójáról tavaly májusban adtunk hírt, november közepén pedig az első hivatalos előzetes is napvilágot látott. A mi időnk szerint ma reggel, egészen pontosan kilenc órakor került fel a film hivatalos Facebook-oldalára a második előzetes, melyet olyan sokan akartak egyszerre megtekinteni, hogy összeomlott és hibaüzenetet jelzett az oldal.

A filmben Lily James alakítja Hamupipőkét, akinek hercege Richard Madden lesz. Számos tehetséges színészt láthatunk majd viszont: Cate Blanchett lesz a hírhedt mostoha, a lány életét pedig Helena Bonham Carter varázsolja szebbé egy tökhintóval, no meg egy igazán csodálatos ruhakölteménnyel. A két mostohatestvér Holliday Grainger és Sophie McShera lesznek, egy kisebb, de annál meghatározóbb szerepben pedig Hayley Atwell is feltűnik, mint Hamupipőke édesanyja.

A ma megjelent előzetesből az is kiderül, hogy a készítők ezúttal sem féltek változtatást vinni a történetbe: úgy tűnik, hogy a király szerint fiának inkább érdekből, mintsem szerelemből kellene házasságot kötnie, a gonosz mostoha pedig egy ügyes és gyors kézmozdulattal töri össze a lánynál maradt fél pár cipellőt.

A Kenneth Branagh által rendezett filmet a Berlinale Filmfesztiválon mutatták be először, az USA-ban március 13-án, kis hazánkban pedig a következő héten, március 19-én kerül majd először levetítésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek