Starity

Ruhamustra: BAFTA-gála

2015. február 14. 11:11   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk az idei BAFTA-díjátadó legjobb és legrosszabb vörös szőnyeges öltözeteit!

hirdetés
Ruhamustra: BAFTA-gála

A napokban került megrendezésre a Brit Filmakadémia díjátadója, a BAFTA. Az est legnagyobb győztese egyértelműen a Sráckor volt, de Grand Budapest Hotel is jól teljesített a gálán. A meghívottak listája hosszú volt, így rengeteg gyönyörű ruhakölteménnyel és kevésbé jó választással is találkozhattunk a vörös szőnyegen. Lássuk a legjobb és a legrosszabb szetteket!

A legjobban öltözöttek:

Reese Witherspoon

A Vadon színésznője, bár nem nyert díjat, a szettje kifogástalan volt, igazán letisztultan parádézott a vörös szőnyegen. Reese egy Stella McCartney-ruha mellett döntött, melyet Jimmy Choo-szandálokkal párosított.

Julianne Moore

Az 54 éves színésznő igazán sikeres estét hagyott maga mögött, ugyanis a legjobb színésznőnek járó díjat vihette haza. Megjelenése is vonzotta a tekinteteket, Moore a korát meghazudtolóan szexi volt vörös, mélyen dekoltált Tom Ford-estélyijében.

Keira Knightley

A várandós színésznő A kódjátszma című filmje kapcsán érkezett a díjátadóra, A legjobb női mellékszereplő kategória jelöltjeként. Egy igen érdekes, Giambattista Valli-ruhát választott az eseményre, melyben a virág és levél motívumoknak köszönhetően úgy festett, mint egy erdei hercegnő.

Rosamund Pike

Bár a Holtodiglan sztárja üres kézzel távozott a gáláról, öltözékére nem tudunk rosszat mondani. Roland Mouret-nagyestélyijében igazán kifinomult hatást keltett, melyet Bulgari ékszerekkel koronázott meg.

Felicity Jones

A mindenség elmélete női főszereplője is jelenést tett a gálán, mégpedig egy sötétkék-lila Christian Dior-ruhában, mely kiemelte karcsú alakját, haját pedig egyszerűen kontyba fogta.

Amy Adams

A vörös hajú sztár is részt vett a díjátadón, ahol mindenkit elvarázsolt fehér Lanvin-ruhájával, melyhez egy ezüst, kövekkel kirakott öv is tartozott. Öltözékéhez platformos Jimmy Choo-cipőt párosított.

Dianna Agron

A Glee dalospacsirtája egy vörös ruhakölteménnyel lepte meg a nagyérdeműt, mely - Amy Adamshez hasonlóan - a Lanvin divatház tervezőinek keze munkáját dicséri. A színésznő igazán bájosan festett!

Lea Seydoux

A Grand Budapest Hotel sztárja igazi színfolt volt a résztvevők között, úgy nézett ki, akár a megtestesült napsugár. Gyönyörű, uszályos ruhája mindenki figyelmét magára vonta.

A legrosszabbul öltözöttek:

Natalie Dormer

A legtöbb online divatmagazin bukónak szavazta az énekesnő szettjét, és sajnos ezzel nekünk is egyet kell értenünk. A ruha mellrészével még nem is lenne gond, viszont a szoknya olyan, mintha egy fekete függönyt aggattak volna a Trónok harca színésznőjére. A kesztyűkről már ne is beszéljünk, nem is értjük, hogy adhatták rá a stylistok, ráadásul a szett még öregítette is a fiatal színésznőt.

Noomi Rapace

Reméljük, a The Prometheus sztárja legközelebb jobban átgondolja, hogy mit vegyen fel, ugyanis ruhakölteménye egyértelműen kuka. Kezeslábasa egyszerűen borzalmas, a kosztümnadrághoz egyáltalán nem illik a csipkés felsőrész, amelynek ujja olyan, mintha egy karmelegítőt vett volna fel. Talán majd máskor!

Rachel Riley

Estére biztos lehűlt a levegő a díjátadó vörös szőnyegén, de ez sem magyarázza azt, hogy Rachel miért vett fel egy szőrmesálat, mely inkább egy bundakabáthoz, sem pedig egy ünnepi viselethez illik. A kiegészítő teljesen elrontotta megjelenését, melyen már türkizkék estélyije sem tudott segíteni.

Hofit Golan

A színésznő öltözete mindenkit meglepett, de nem a jó értelemben. Dekoltázsa túl mély volt, a ruha mellrésze visszataszító, és szoknyájáról már ne is beszéljünk, mely egy háló volt, rajta arany csillagokkal. És akkor még lábbelijéről nem is beszéltünk, mely amúgy valószínűleg nem volt egy kényelmes darab.

Nadia Forde

A kevesebb, néha több - szól a mondás, bár Nadia esetében ez éppenséggel nem igaz, ugyanis mindenki jobban járt volna, ha a színésznő kicsit több mindent visel - például egy melltartót. A fehérnemű hiányában a sztár feszülős ruhája többet mutatott a kelleténél, és a kivágással együtt igazán olcsó hatást keltett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek