Starity

Címlapsztár lett Christina Aguilera kislánya

2015. február 11. 22:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A büszke anyuka a People magazin címlapján mutatta be gyönyörű kislányát, és elárulta, minden vágya az, hogy biztonságos környezetet teremtsen Summer számára - ami neki nem adatott meg kiskorában.

hirdetés
Címlapsztár lett Christina Aguilera kislánya
Fotó: Elizabeth Messina

Pontosan három hete törte meg Christina Aguilera a médiacsendet maga körül, és mutatta meg, hogy kislánya már akkora díva, mint ő maga. Február 11-én pedig bombaként robbant a hír, miszerint a kis Summer Rainből címlapsztár lett, és a büszke anyuka örömmel pózolt babájával.

Christina Aguilera hatalmas tisztelettel beszélt a fél éves gyermekéről, és azt is megosztotta, milyen volt az első pillanat, amikor a kezébe vehette őt. Szótlan voltam. Olyan volt, mint egy angyal. Rögtön éreztem a megnyugtató kapcsolatot köztünk, és éreztem a lelkét, mintha egy láthatatlan kötél lenne közöttünk.

A mosolya bevilágítja a szobát, mint anyu és apu szívét - mondja Christina, akinek ez az első közös gyermeke a producer Matt Rutlerrel.

Így egészen biztosan minden nap nyár van az anyuka számára, vélekedett Ryan Seacrest. Aguilera elárulta, hogy gyermekeinek a legnagyobb biztonságot akarja adni, hiszen tudja pontosan milyen az, ha valaki számára nem adatik meg a családi béke. Ők a világom közepe, miattuk süt a nap felettem. Mindent megtennék értük - zárta sorait a 34 éves énekesnő.



Forrás: Elizabeth Messina, People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek