Starity

Edurne a világ napfelkeltéire vadászik

2015. február 12. 10:10   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A spanyol énekesnő úgy döntött, hogy bevonja rajongóit és a fotózás-videózás szerelmeseit legújabb projektjébe. Nemsokára szeretné nyilvánosságra hozni új dala szöveges kisfilmjét, ehhez kutat most szép felvételeket.

hirdetés
Edurne a világ napfelkeltéire vadászik

Spanyolország idei Eurovíziós delegáltja, Edurne úgy határozott, hogy új szöveges videójához segítséget kér. Nem mást talált ki ugyanis az énekesnő, mint hogy rajongói, illetve a fotózás és filmezés szerelmesei kortól, nemtől és nemzetiségtől függetlenül küldjenek neki szép, napfelkeltéket ábrázoló fényképeket és videókat a világ bármely - s lehetőleg minél több - pontjáról. Eurovíziós versenydala ugyanis, amivel május 23-án indul a megmérettetésen az Amanecer címet viseli, mely magyarul egyébként azt jelenti, hogy Napfelkelte.

A különféle felvételek elküldési határideje 2015. feburár 13-a, azaz e hét pénteke. A pályamunkákat e-mailen, Twitteren és Facebookon keresztül is elküldhetik azok, akik úgy érzik, van olyan jól sikerült képük vagy videójuk, amit esetleg szívesen látnának Edurne hivatalos kisfilmjében. A legszebbeket maga az énekesnő válogatja majd össze és teszi közzé VEVO-oldalán a várva várt új slágerrel aláfestve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek