Starity

Anyai örömök elé néz Nádai Anikó

2015. február 14. 09:09   |   Szerző: Flower14

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nádai Anikó, az RTL klubon futó Éjjel-Nappal Budapest sztárja első gyermekét várja rendező párjával.

hirdetés
Anyai örömök elé néz Nádai Anikó
Fotó: Nánási Pál

A 26 esztendős Nádai Anikó – akit a magyar közönség még a Való Világ című valóságshow 2010-es kiadásából ismerhetett meg – jelenleg az RTL Klub Éjjel-nappal Budapest című napi sorozatában látható. A fiatalokról szóló műsor nemcsak a sikert, hanem a szerelmet is meghozta számára, ugyanis a főrendezővel, Kovács Dániellel alkot egy párt, akivel első közös babájukat várják már nagy izgalommal idén augusztusra.

El sem tudom mondani, mennyire boldog vagyok! Amióta kiderült, hogy babát várok, szinte minden csak ekörül forog számomra. Azt hiszem, órák hosszat tudnék beszélni most erről a témáról. Már túl vagyunk az első trimeszteren, szerencsére a vizsgálatok szerint minden rendben van a picivel. Bevallom, szívszorító érzés volt először meghallani a kis szívhangját, de az is hihetetlen, hogy alig tízcentis, de már jól kivehető mindene – nyilatkozta Anikó a Blikknek.

Ugyan azt még nem lehet tudni, hogy milyen nemű a baba, ám a pár már eldöntötte, hogy egy szép, hagyományos nevet szeretnének adni a kicsinek, és már össze is írták a számításba jöhető nevek listáját.

Mindazonáltal egyelőre rejtély, hogy milyen változást hoz Anikó karakterével kapcsolatban a kicsi, az immáron kétéves sikersorozatban, ám valószínű, hogy a leendő anyuka félreteszi színészi karrierjét és inkább a családjának szenteli az elkövetkező időszakot, azonban azt is elárulta, hogy ameddig csak lehet, szeretne a sorozatban maradni.

Gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek