Starity

Klippremier: Calvin Harris feat. Haim - Pray To God

2015. február 13. 08:08   |   Szerző: MissAjsa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Calvin Harris Motion című albumáról immáron ez a hatodik kislemez ami megjelent, s tegnap végre a klip is megérkezett hozzá.

hirdetés
Klippremier: Calvin Harris feat. Haim - Pray To God

Adam tavaly novemberben jelentkezett utoljára klippel, méghozzá az Ellie Gouldinggal közös Outside című dalukhoz készítettek egy kisfilmet. A skót DJ még 2014. októberében adta ki Motion névre keresztelt albumát, amelyről azóta több kislemez és videó is megjelent. Kétség sem fér hozzá, hogy a legsikeresebb mind közül a májusban megjelent Summer lett, s szorosan követi ezt a nem mindennapi sikert a John Newmannel közös Blame is.

Harris most úgy döntött, hogy ismét klipet forgat, viszont érdekesség, hogy nem tervezett szerepelni benne. A dal, a Pray To God szintén a Motion albumon található meg, melyet a Haim nevezetű lánybandával együtt készített el. A kisfilmben, ahogy már említettük, a DJ egyáltalán nem szerepel, csak a lányok, de még ennek ellenére is egy igazán érdekes és színes történetet sikerült létrehozniuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek