Starity

Steven Tyler ismét büszke nagypapa

2015. február 14. 10:10   |   Szerző: awwparadise

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Aerosmithből ismert Steven Tyler büszke apuka, ezen felül pedig büszke nagypapa is, mivel lánya, Liv Tyler a héten hozta világra második gyermekét.

hirdetés
Steven Tyler ismét büszke nagypapa

A legutóbbi péntek tizenharmadikai nap aligha mondható balszerencsésnek Steven Tyler számára, ugyanis az amerikai származású énekes idősebbik lánya február 11-én szülte meg második kisfiát, a büszke nagypapa pedig a tegnapi nap folyamán nyilatkozott először arról, hogy mennyire örül az eseménynek.

Amikor megkaptam a hívást, hogy Livet betolták a szülőszobába, elsírtam magam örömömben, és fejvesztve siettem a repülőtérre, hogy elcsípjem a leghamarabbi járatot – árulta el Steven a New York-i kórházban, ahol 37 éves lánya életet adott második gyermekének.

Amikor leszállt a gépem egyfolytában a másik lányomat, Miát hívogattam, aki Liv mellett volt. Folyamatosan tájékoztatott arról, hogy mi történik percről percre a szülés során. 'Siess, jön a baba!' Éppen időben értem oda, pontosan akkor, amikor a második unokám a világra jött. Egy újabb elképesztő, örömteli pillanat volt ez az életemben - állította örömittasan a rocker.

Steven boldogságában kedvenc közösségi oldalain is világgá kürtölte az örömhírt, egy képpel megtoldva: A szeretet a szeretet a szeretet egy újabb Liv Tyler-pillanatot adott. Isten újra megáldott minket. Nagyon büszke vagyok az elsőszülött csemetémre.

Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek