Starity

Thrillerben kapott szerepet Norman Reedus

2015. február 14. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lena Dunham, Gilles Lellouche és Diane Kruger oldalán játszhat a The Walking Dead sztárja.

hirdetés
Thrillerben kapott szerepet Norman Reedus
Fotó: GQ Japan

A tegnapi napon derült ki, hogy Norman Reedusnek helyet kell szorítania sűrű naptárjában, ugyanis filmszerepet kapott, méghozzá a francia rendező, Fabienne Berthaud legújabb thrillerjében, mely a Sky címet viseli. A produkció főszereplőjét Diane Kruger kelti majd életre, de látható lesz még a vásznon többek között Lena Dunham és Gilles Lellouche is.

A történet középpontjában Romy áll (Krueger), aki férjével (Lellouche) kirándulni indul Kaliforniába. Az utazás során a házaspár között egy durva veszekedés kerekedik, mely során a feleség véletlenül megöli hitvesét. A gyilkosság után fejvesztve menekül a tetthelyről és úgy dönt, hogy egyedül folytatja tovább egész Nevadát és Kaliforniát felölelő útját.

Arról egyelőre nem hullott le a lepel, hogy Reedus és Dunham milyen karakterek bőrébe bújnak majd, de nagy valószínűséggel a feleség szóló kirándulása során tűnnek majd fel a filmben.

A produceri munkálatokat a Le Bureau és a Pandora látják majd el, a premiert pedig 2016-ra tűzték ki a Cinema Blend értesülései szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek