Starity

Egyéjszakás kalandja volt Muri Enikőnek

2015. február 15. 10:10   |   Szerző: Stay Strong Bogi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor hajdani felfedezettje legújabb kisfilmjében kavarodik egyéjszakás kalandba.

hirdetés
Egyéjszakás kalandja volt Muri Enikőnek
Fotó: Facebook/Muri Enikő

A rajongók már tűkön ülve várták Muri Enikő legújabb kisfilmjét, ami közel két évvel a legelső klipje után jelent meg. A Velem ma éjjel című friss dal egy egyéjszakás kalandról szól, amelyben az énekesnőnek is volt már része. Ezzel kapcsolatban a Borsnak nyilatkozott, még a premier előtt.

Úgy gondolom, hogy sok fiatalnak van ilyen kalandja. Egyesek tabuként kezelik, mások nyíltan beszélnek róla. Én nem szeretnék olyan álszent lenni, hogy kijelentsem: soha nem volt ilyen élményben részem, hiszen azt nem hinné el senki. Valóban volt már rá példa, de pláne azóta, amióta Karesszel vagyok, ez már nem része az életemnek - nyilatkozta az X-Faktor felfedezettje.

A klipben láthatunk egy teljesen diszkrét ágyjelenetet és Enikőt is szexi fehérneműben. Ám ennek a jelentnek párja nem nagyon örült, de Enikőben is voltak kisebb gátlások, hiszen még soha nem mutatta meg ilyen szinte a testét a nagyvilágnak. Karesz nem repesett ugyan a boldogságtól, de maximálisan támogat a karrieremben, így nem volt vita köztünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek