Starity

7 hét múlva szül Milla Jovovich

2015. február 15. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan világra jön a 39 éves színésznő második gyermeke, akinek érkezésére már gőzerővel készülnek férjével.

hirdetés
7 hét múlva szül Milla Jovovich
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin

Február 13-án, pénteken újságolta el boldogan Facebook-oldalán Milla Jovovich, hogy várhatóan 7 héten belül meglátja a napvilágot második gyermeke, továbbá kiderült, hogy nem lesz ideje túl sokat pihenni, ugyanis a nyár folyamán két filmet is le kell forgatni, melyek miatt hamar bombaformába kell kerülnie, így kemény hónapok állnak előtte.

Szóval, most már hivatalosan is túlvagyok a terhességem 33. hetén, ami azt jelenti, már csak 7 hétre vagyok attól, hogy világra hozzam az új babánkat! Bár azt kell, hogy mondjam, eléggé kimerültem ismételten, mivel teljes munkaidős anyuka voltam a 7 éves lányunk miatt, átrendeztük az otthonunkat és túráztam minden egyes nap, hogy elkezdjem felkészíteni a testemet a terhesség utáni elkötelezettségeimre. (Két filmet is elkezdek forgatni idén nyáron, az egyik A kaptár: Az utolsó fejezet), de összességében remekül érzem magam és hihetetlenül izgatott vagyok a sok változás miatt, amit én és a családom is hamarosan megtapasztal majd! - írta az egyik legnépszerűbb közösségi portálon a 39 éves színésznő, aki arra is utalást tett, hogy ismét egy kislánnyal gyarapodik családjuk.

Milla 2002-ben találkozott jelenlegi férjével, Paul W. S. Andersonnal A kaptár forgatásán, majd egy év múlva a rendező fel is tette a nagy kérdést, ám nem sokkal később külön váltam, de nem bírták sokáig egymás nélkül, ugyanis hamarosan ismét egymás mellett kötöttek ki. 2007. november 3-án született meg első közös gyermekük, aki az Ever Gabo nevet kapta, 2009 augusztus 22-én pedig oltár elé álltak, hogy kimondják egymásnak a boldogító igent.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek