Starity

Klippremier: Ariana Grande - One Last Time

2015. február 16. 10:10   |   Szerző: bitchina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent az énekesnő várva várt klipje, amit a One Last Time című dalához készített.

hirdetés
Klippremier: Ariana Grande - One Last Time
Fotó: Kevin Scanlon/New York Times

Egy hete, még a kisfilm megjelenése előtt az énekesnő egy dalszöveges videót tett közzé, s ezzel párhuzamosan be is jelentette, hogy legújabb klipjét a One Last Time című szerzeményéhez készíti. Mielőtt a kész munka megjelent volna, Ariana különböző videókat és képeket posztolt hivatalos Instagram-profiljára.

Annyi bizonyos, hogy az énekesnő nem panaszkodhat, hiszen eddig megjelent klipjei és új albuma is egyaránt nagy sikernek örvendenek. Nagyon szerencsésnek vallja magát, mivel idén ő is ott lehetett azok között az előadók között, akik felléptek a zeneipar legnagyobb gáláján, a 2015-ös Grammy-díjátadón. Az eseményen Harry Styles szerzeményét, a Just A Little Bit Of Your Heart című popballadát adta elő.

Azzal, hogy az énekesnő tovább fokozza a hangulatot, bizony feltöltötte a kisfilmet VEVO-csatornájára, de csak akkor tette nyilvánosan is láthatóvá, amikor az Egyesült Államokban az óra éjfélt ütött. A klip leginkább olyan hatást kelt, mintha egy teljesen amatőr felvétel lenne. A kész produkció történetében egy hatalmas vihar kerekedik, emellett pedig meteorok is becsapódnak a Földbe. Mindezek ellenére Ariana útnak indul szerelmével - akit éppenséggel egy volt kollegája, Matt Bennett alakít -, még egyszer utoljára láthassák az égboltot a világvége előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek