Starity

Sztárparádé a SpongyaBob film exkluzív vetítésén

2015. február 16. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mozivásznon is hódít SpongyaBob Kockanadrág! A SpongyaBob – Ki a vízből az év egyik legszórakoztatóbb egész estés családi mozija, amelynek premier előtti vetítésén a hazai sztárvilág képviselői is megjelentek. Szandi, Gáspár Laci, Harsányi Levente, Árpa Attila, Csisztu Zsuzsa, Győrfi Pál, Ada, Vujity Tvrtko és Zsidró Tamás gyermekeikkel nézték meg a kalandokkal teli filmet, de eljött a rajzfilm rajongó Iszak Eszti, Nagy Adri, Puskás Peti és Miskovits Marci is.

hirdetés
Sztárparádé a SpongyaBob film exkluzív vetítésén
Fotó: Red Lemon Média

SpongyaBob és barátai a legádázabb ellenséggel kerülnek szembe, hiszen az Antonio Banderas által alakított gonosz kalóztól kell visszaszerezniük a legendás herkenytűburger receptjét. Víz alatt élő hőseink még az óceán mélyéről is felemelkednek, hogy a szárazföldre érve háromdimenziós szuperhősökké váljanak. Különleges kalandjaikat hazánk legnépszerűbb gyerekcsatornája, a Nickelodeon exkluzív premier előtti vetítésén láthatták először sztárjaink.

Szandi férjével és gyermekeivel együtt nézte meg a mozifilmet. A férjem mindig azt mondja, hogy én vagyok a negyedik gyerek a családban, így biztos vagyok benne, hogy élvezni fogom a filmet. A fiamnak SpongyaBob Kockanadrág a kedvence, én viszont leginkább Antonio Banderas miatt várom, és nagyon kíváncsi vagyok a nevemet viselő mókuslányra. Mindenképpen különleges élmény lesz számomra a vetítés, hiszen csak a gyermekeinkkel együtt járunk moziba – árulta el Szandi, aki hozzátette, arra különösen figyel, hogy a gyerekek a koruknak megfelelő filmeket lássanak. Fontosnak éreztem, hogy ez egy közös családi program legyen, otthon is nagyon odafigyelünk arra, hogy olyan műsorokat nézzenek a gyerekek, amelyek nekik valók, és mindig megbeszéljük, milyen hatást váltottak ki belőlük a látottak.

A gyerekeket és az örökké fiatal felnőtteket arcfestés és lufizápor várta a vetítés előtt, ami Gáspár Lacit és kisfiát is elvarázsolta. SpongyaBob kalandjait mindig a kisfiammal együtt nézem, ő már pontosan tudja, mikor kezdődik a legújabb epizód, ilyenkor szól, és együtt kucorodunk a kanapé elé. A Nickelodeon mesehősei pillanatok alatt belopták magukat a szívünkbe, SpongyaBob Kockanadrág és Csillag Patrik a kedvenceink, kíváncsian várjuk, milyen lesz őket egy 3D-s mozifilmben viszontlátni – árulta el Gáspár Laci, akinek kisfia a szuperhős, háromdimenziós rajzfilmfigurákat várta a legjobban.

SpongyaBobra természetesen nem csak a kisgyerekes sztárok voltak kíváncsiak, a filmben szinkronszínészként szereplő Class FM-es Garami Gábor, a rajzfilm rajongó Iszak Eszti, a The Biebers frontembere Puskás Peti és a VIVA műsorvezető Miskovits Marci barátaikkal együtt nézték meg a Nickelodeon világhírű mesehőseinek főszereplésével készült mozifilmet.

A SpongyaBob-őrület nem csak a moziban folyatódik, Bikinifenék lakóinak szórakoztató kalandjait a televízióban is nyomon követhetjük: a SpongyaBob Kockanadrág animációs sorozat vadonatúj részekkel érkezik áprilisban a Nickelodeonra, addig pedig hétfőtől vasárnapig 17:35-kor találkoztatunk a vidám szivaccsal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek