Starity

Alizée új albuma már kapható

2010. szeptember 12. 18:06   |   Szerző: liliboni4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új albuma az Une Enfant du Siècle már az üzletekben. Tíz év telt el a Moi Lolita óta, az énekesnő egy új zenei irányba kezdett.

hirdetés
Alizée új albuma már kapható

Alizée most az elektropop irányzatot célozta meg új albumának témájaként.  Első kislemeze, a Les Collines – 'A dombok' – (Never Leave You) tökéletesen szimbolizálja az album mondanivalóját.

Az Une Enfant du Siècle ('Egy e századi lány')  albumon lévő dalokat nagyrészt Edie Sedgwick amerikai színésznő és modell ihlette, akinek az életét családi tragédiák, pszichiátriai problémák és drogfüggőség övezte.

„Kaptam egy halom üzenetet olyan emberektől, akik nem hallgattak ezelőtt, és most imádnak. Minden albumom más-más zenei stílusú. Most 25 éves vagyok, nyilvánvalóan felnőttem zeneileg is, nem hallgatom már ugyanazokat, mint korábban. Ezt akartam éreztetni a zenémben is, és azt, hogy már nagyon messze van a Lolita... eltelt 10 év, felnőttem!” – jellemezte az énekesnő az albumot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek