Starity

Második gyermekével várandós Lena Headey

2015. február 17. 11:11   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap osztotta meg az örömhírt a brit színésznő, miszerint második gyermekét várja.

hirdetés
Második gyermekével várandós Lena Headey

Az elmúlt hetekben a lesifotósok által lőtt képek megjelente után már folytak a találgatások, hogy Lena Headey ismét gyermeket vár-e, ám a színésznő egészen mostanáig nem erősítette meg a hírt. A Trónok harca sztárja a tegnapi napon készített egy interjút a People magazinnal, melyben lerántotta a leplet az igazságról: Örömmel jelentem be, hogy idén nyáron érkezik a második babám.

Remélem, hogy ezt követően sikerül visszaszerezni a magánéletem azon apró részét, amit az elmúlt két hónapban elvesztettem a kíváncsiskodó fotósoknak köszönhetően, és arra kérném őket, hogy tiszteljék a magánéletemet és engedjék, hogy kiélvezzem ezt a pillanatot – tette hozzá a 41 éves színésznő indokoltan, ugyanis az elmúlt időszakban a média kereszttüzében állt.

Lena 2007-ben ment feleségül Peter Loughran zenészhez, akivel közös fiuk, Wylie 2010. március 31-én jött világra. A páros később szakított, majd válásukat 2013 decemberében véglegesítették. A második baba édesapjának kilétét egyelőre homály fedi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek