Starity

Elkészült az új Papa Roach-kisfilm

2015. február 17. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fennállásának 22. évét ünneplő csapat néhány órával ezelőtt jelentette be, miszerint elkészült legújabb, Jacoby Shaddix-rendezte alkotásuk.

hirdetés
Elkészült az új Papa Roach-kisfilm

A jelenleg Ausztráliában turnézó kaliforniai csapat 12 órával ezelőtt tette közhírré, miszerint elkészült a Gravity című Maria Brinkkel közös duetthez készített kisfilmjük, melynek rendezői székében ezúttal is a csapat frontembere, Jacoby Shaddix foglalt helyet.

Múlt héten befejeztük a Gravityhez forgatott videoklipet odahaza, Vacaville-ben!!! Egyelőre még nincs megjelenési dátum, mert még folynak az utómunkálatok és szerkesztés alatt áll a kisfilm. Mi már alig várjuk, hogy lássátok!  #paparoach #fear #vacaville - írta közösségi oldalain a csapat.

Érdekesség, hogy a zenekar jelenleg néhány napos szünetet tart a turné közben, így volt idejük kicsit hazautazni, és néhány kellemes napot együtt tölteni a családjukkal, melyről boldogan tudatták rajongóikat is. 

Még ha csak néhány napot tölthetek is otthon, készen állok rá! Határozottan hiányzik a családom. De a turné következő ausztrál, francia és egyesült királyságbeli állomásai fantasztikusak lesznek, biztos vagyok benne! #paparoach #fear - csiripelte a frontember.

Természetesen a zenekar gitárosa, Jerry Horton is a családja körében töltötte szabadnapjait. Felesége, az egykori playmate, Jessica Horton február 15-én ünnepelte 40. születésnapját - ezzel együtt előrehozottan megünnepelték Jerry 40. születésnapját is, mely március 10-én lesz -, mely ünnepségről a zenész testvére, Chad Horton oszott meg egy bájos képet a Facebookon.


Balról jobbra: Chad Horton, Jerry Horton és Jessica Horton (Fotó: Facebook/Chad Horton)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek