Starity

Új előzetest kapott Blake Lively filmje

2015. február 18. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új trailert adtak ki az Adaline varázslatos élete című romantikus drámához, melyben az újdonsült anyuka mellett Harrison Ford is szerepet kapott.

hirdetés
Új előzetest kapott Blake Lively filmje
Fotó: Guy Aroch/Marie Claire

Április 8-án debütál Belgiumban a Lee Toland Krieger által rendezett, The Age of Adaline címet viselő alkotás, melyet hazánkban az Adaline varázslatos élete címen fognak bemutatni a mozik április 30-tól. A romantikus dráma címszereplőjének bőrébe a Gossip Girl nevezetű sorozat sztárja, Blake Lively bújt, de szerepet kapott még a filmben Harrison FordAmanda CrewMichiel HuismanEllen Burstyn, Richard Harmon, Kathy Baker, Anthony Ingruber, Anjali Jay, Lynda Boyd, Barclay Hope, Chris William Martin, Lane Edwards, Toby Levins és Aaron Craven is.

A történet a fiatal Adaline Bowmanről szól, aki a 20. század fordulóján látta meg a napvilágot, 29 évesen azonban balesetet szenved, amelynek következtében varázslatos módon megáll az öregedésben. Közel nyolc évtizeden keresztül éli cseppet sem mindennapi életét magányosan, megtiltva önmagának, hogy valaha is közel kerüljön valakihez, akinek esetleg fel kellene fednie titkát. Ekkor azonban keresztezi útját a karizmatikus filantróp, Ellis Jones, aki újraéleszti benne a szenvedélyt és a szerelmet, viszont amikor találkozik családjával, egy régi ismerősbe botlik, így Adaline-nak egy olyan döntést kell hoznia, mely örökre megváltoztatja életét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek