Starity

Közös dalt tervez Kanye West és Taylor Swift

2015. február 19. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maga a 37 éves rapper árulta el, hogy stúdióba akarnak vonulni a 25 éves énekesnővel.

hirdetés
Közös dalt tervez Kanye West és Taylor Swift
Fotó: Larry Busacca

Vajon csak reklámfogás a Kanye West és Taylor Swift közötti tűzszünet vagy valóban elásták a csatabárdot? – tehetik fel sokan a kérdést, miután a 2015-ös Grammyn úgy köszöntötte egymást a két előadó, mintha régi barátok lennének, pedig hat évvel ezelőtt az MTV Video Music Awardson történtek után nem igazán gondolták volna a legtöbben, hogy valaha is így látják majd őket.

Ám legyen kamu vagy igazi a békülés, az biztos, hogy mindketten tudják, mitől fog mindenki róluk beszélni, hiszen hirtelen barátságuktól hangos a sajtó már másfél hete. Ha pedig ez nem lenne elég, a rapper nemrég elárulta Ryan Seacrestnek, hogy stúdióba is akarnak vonulni, hogy rögzítsenek egy közös dalt.

Igen, Taylor stúdiózni akar és határozottan állíthatom, hogy meg fogjuk csinálni. Bármilyen előadóval, aki egy elképesztő nézőponttal, kilátással, rajongótáborral rendelkezik, hajlandó vagyok stúdióba vonulni és együtt dolgozni. Nem teszek különbséget, nincs elit részlegem a zene terén, mondjuk az alapján, hogy hány Grammy-díja van az illetőnek vagy tudod, az albumértékelések mennyisége miatt. Szerintem a zenét mindenki szeret, legyen az hip-hop, alternatív, country, és ha részese lehetek annak, hogy energiát adok az embereknek és tanácsot a stúdióban, legyen szó akár Beyoncéról, Taylor Swiftről, Jay-Z-ről vagy Beckről, akárkiről, akivel tudok dolgozni, szeretnék részese lenni – osztotta meg Kanye.

Az pedig, hogy tegnapelőtt együtt kapták őket lencsevégre New Yorkban, amint ebédelni mentek a The Spotted Pig nevezetű étterembe, már csak hab volt a tortán, hiszen így erősen asszociálhatunk arra, hogy már neki is láttak a megbeszéléseknek, esetleg már a dal megírásának is, így talán már nem kell sokat várnunk arra, hogy hallhassuk duettjüket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek