Starity

Ismét drámai oldalát mutatja meg Cody Longo

2015. február 20. 10:10   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddie a Hollywood Heightsből ismét érdekes karaktert kapott, ugyanis idén kerül bemutatásra legújabb dráma és thriller elemeket ötvöző filmje, a Wildflower.

hirdetés
Ismét drámai oldalát mutatja meg Cody Longo

A tehetséges sztár idén sem fog unatkozni, hiszen sorra kapja a filmszerepeket. Így történt ez a fent említett produkcióval is. Cody ugyanis ezúttal fontos szerephez jut, ő alakítja majd Josh-t, aki a főiskolán nem egy éppen aprócska zűrbe keveredik. A főhősnő karakterét az Anubisz házának egykori sztárja, Nathalia Ramos kelti életre.

A történetben Chloe Murray (Nathalia Ramos) nagyon kreatív és tehetséges fiatal lány, akinek kifejezetten nehéz gyermekkora volt. Élete ezen korszakát művészetekben bontakoztatja ki, így próbálja túl tenni magát a történteken. Azonban mire teljesen megnyugodhatna lelkileg, egy félelmetes álom nem hagyja őt nyugodni, estéről estére visszatér és így teszi tönkre az életét. Chloe attól tart, hogy kis világa, az élete teljesen össze fog omlani rémálmai hatására. Ebben a szörnyű helyzetben segíti őt Josh (Cody Longo).

Az alábbi videóban Cody a karakteréről és a filmről beszél, illetve betekintést nyerhetünk az idén szeptemberben bemutatott drámára:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek