Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2015. február 20. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eltelt egy újabb hét, a sztárok pedig nem tétlenkedtek, rengeteg fotóval lepték meg követőiket és rajongóikat az Instagram-fiókjukról. Íme, egy válogatás a legjobbakból!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Így ünnepelte a Valentin-napot Lady Gaga

Az énekesnőnek Valentin-napon kérték meg a kezét, és ő is biztosan érezte, hogy készülőben van valami, hiszen a nagy pillanat előtt izgatottan töltött fel magáról egy selfie-t a közösségi oldalra. Készen állok a Valentinomra! – pötyögte a leírásba.


Fotó: Instagram/Lady Gaga

Kendra Wilkinson Londonban járt

Az egykori A Playboy-villa lányainak szereplője Londonban kirándult, és a város természetesen őt is lenyűgözte. Kendra több képet is megosztott a brit fővárosból, éltetve a hely szépségét.


Fotó: Instagram/Kendra Wilkinson

Ashley Benson új frizurát villantott

A színésznő Instagram-oldalán mutatta be új, bohókás frizuráját, ami egyöntetűen elnyerte követőinek tetszését. Természetesen akadnak olyanok is, akik hosszú hajjal preferálják Ashley-t, ahogyan a Pretty Little Liars első évadában ismerhettük meg.


Fotó: Instagram/Ashley Benson

Vanessa Hugdens élvezi a napsütést

Hamarosan a Broadway Gigi című musicalében debütál a sztár, aki a High School Musical óta masszív rajongói réteggel rendelkezik. Valaki nagyon boldog, hogy Napot lát! Ééén! – fűzte a felvételhez.


Forrás: Instagram/Vanessa Hugdens

Nikki Reed szerelmes képet posztolt

Ez... – írta sejtelmesen a képhez, ami már közel fél millió szívet kapott Instagramon. Páran még mindig nehezen dolgozzák fel a tényt, hogy Ian nem Nina oldalán keresi a boldogságot, de a többség egyetért azzal, hogy nagyon aranyosak Nikkivel.


Forrás: Instagram/Nikki Reed

Ajándékot kapott Harry Styles

Egy hatalmas plüssmackót dobtak fel Harry Stylesnak a színpadra Sydney-ben, aki örömmel fogadta az ajándékot. Oroszlánkirály-pillanat – kommentelték a képhez.


Forrás: Instagram/One Direction

Justin Bieber felköszöntötte Ed Sheerant

A vízöntők táborát erősíti Ed Sheeran, aki február 17-én ünnepelte 24. születésnapját. A nagy napról Justin Bieber sem feledkezett el, akivel együtt ünnepelt idén a brit énekes.


Forrás: Instagram/Justin Bieber

Kendall Jenner a kifutón

A New York-i divathéten vett részt a Kardashian lány, Kendall Jenner. A modell és valóságshow-sztár ezúttal lenyűgözte a kritikusokat.


Forrás: Instagram/Kendall Jenner

Cody Simpson a színpadról jelentkezett

Énekel és még hangszeren is hibátlanul játszik: Cody ismét elkápráztatta fanatikusait az Instagramon. A fiatal sztár a színpadról töltött fel egy képet, amin készen áll arra, hogy elkezdődjön a show.


Forrás: Instagram/Cody Simpson

Rihannát megihlette A szürke ötven árnyalata

A barbadosi csillag bebizonyította, hogy ő sokkal jobb és szexibb Anastacia lenne, mint Dakota Johnson. Nem értesz egyet? Csak pillants erre a fotóra, Rihanna egészen biztosan meggyőz erről.


Forrás: Instagram/Rihanna

Beyoncé ismét hibátlan

Tökéletes szerelést mutatott be Beyoncé az Instagram-oldalán. A ruha kiemelte híres homokóra alakját, amivel lenyűgözte rajongóit és a férfi nemet is.


Forrás: Instagram/Beyoncé

Magángéppel utazik Adam Lambert

Úgy fest, hogy az amerikai énekes nagyon élvezi a sztársággal járó csillogást, hiszen büszkén posztolt egy képet a magángépéről, amivel Európában utazik a Queen rockbandával. Viszlát, Milánó! #AQueenMagángéppelRepül – írta a fotóhoz.


Fotó: Instagram/Adam Lambert

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek