Starity

Egyedülálló anyát alakít új filmjében Jennifer Lawrence

2015. február 23. 16:04   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éhezők viadala sztárja új szerepben csillogtathatja meg tehetségét.

hirdetés
Egyedülálló anyát alakít új filmjében Jennifer Lawrence
Fotó: American Hustle Promotional Still

Az éhezők viadala-széria főszereplőjét alakító Jennifer Lawrence a nagy sikerű filmek után sem pihen, hiszen több projektje is készülőben van, amelyek száma az idő előrehaladtával csak nő.

A legújabb filmje a Joy címet kapta, melyben minden színészi tudását hasznosítania kell, ugyanis – valószínűleg – tőle még távol álló szerepben csillogtathatja meg tehetségét. Egy egyedülálló anya, Joy Mangano megformálója lesz, akinek sikertöréntetét mutatja be az alkotás. Hősnőnknek kezdetekben anyagi gondjai vannak, de később sikeres vállakozói karriert fut be.

A mozifilmben Lawrencen kívül feltűnik Bradley Cooper is, akivel már a Napos oldalban bizonyított, továbbá  Robert De Niro és Édgar Ramírez is. A rendezői székbe  David O. Russell, aki nevéhez ugyancsak a Napos oldal köthető. A film pontos debütálásáról még nincs információnk, viszont az biztos, hogy még idén várható az alkotás.

A napokban a készítők néhány promóképpel is megörvendeztették a rajongókat, melyek már előrevetítik, hogy Jen karakterének nem tálcán nyújtották az elismerést.

Fotók: FameFlynet

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek