Starity

Neil Patrick Harris ikrei nem láthatják őt az Oscar-gálán

2015. február 21. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Így jártam anyátokkal széria sztárja a közelgő Oscar-gálával kapcsolatban adott interjút az E! News egyik riporterének.

hirdetés
Neil Patrick Harris ikrei nem láthatják őt az Oscar-gálán

Hihetetlen, de a holnapi nap folyamán megrendezésre kerül a 87. Oscar-díj-átadó a hollywoodi Dolby Theatre-ben, a műsorvezető pedig nem más, mint Neil Patrick Harris lesz. A színésznek vannak aggodalmai, ami teljesen természetes, hiszen a show-t végig élőben fogják közvetíteni.

Az E! News egyik újságírója fel is kereste Harrist és kicsit kérdezősködött a holnapi estével kapcsolatban. Szóba került többek között az is, hogy ki esetleg kik miatt a legidegesebb, amire először viccesen Kanye West nevével válaszolt, majd komolyra fordította a szót.

Kanye. Minden átkozott helyen feltűnik – kezdte Neil, ez után viszont így folytatta: Talán a rendezők csapata, mivel színész vagyok, igaz? Szóval, ha látom Clint Eastwoodot, amint morog és mogorván néz rám, hogy ’Nem fogsz munkát kapni ebben az iparágban, amíg én élek’, az teljesen kiborít. A színészek jó fejek. Egy kicsit mindig előbújik belőlem a rajongó miattuk, de azt hiszem, a nagy Steven Spielbergtől reszketnék.

Szó esett arról is, hogy ikeri nézni fogják-e a show-t, de mint kiderült, erre semmi esély: Ők minden nap pontosan este 8:00-kor fekszenek le, az előadás viszont csak utána fél órával kezdődik – árulta el készségesen Neil.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek