Starity

Leforgatták a Glee utolsó jelenetét

2015. február 23. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű sorozat végleg lezárult, hiszen az utolsó epizódot is leforgatták.

hirdetés
Leforgatták a Glee utolsó jelenetét
Fotó: www.vogue.com

A FOX tévécsatorna saját gyártású sorozata a Glee című produkció, mely még 2009-ben mutatkozott be először a közönségnek. Most viszont lezárult egy korszak: a napokban véglegesen véget ért a széria. Már töbször is megerősítették a hírt a producerek, mely szerint a sorozatnak hamarosan vége lesz. Cory Monteith tragikus halála után a műsor rajongótábora is jelentősen megcsappant. Ráadásul a stáb sem tudott már ugyanúgy dolgozni, mint a kezdetekkor.

A egykoron népszerű széria összesen hat évadot élt meg, melyben öt szezon erejéig Cory is szerepelt. A fiatal színész még 2013. július 13-án hunyt el, halálát feltehetőleg kábítószer-túladagolás okozta. A későbbiekben egy epizódot is készítettek az emlékére. A rajongók által oly kedvelt arc hiányával a sorozat nem igazán tudott mit kezdeni, hamar elindult a lejtőn, s mostanra elérkezett a tényleges végéhez. Az utolsó epizód – mely a tegnapi nap folyamán leforgatásra került – A Wedding címet kapta.

A készítők egyik oszlopos tagja, Matthew Morrison beszélt a sorozat búcsúztatásával kapcsolatban. Matthew elárulta, hogy mindenkinek nagyon nehéz volt az utolsó forgatási nap. Volt sok könny, ölelés és búcsúzkodás. Mindannyian tudták, hogy egyszer el fog jönni ez a keserű pillanat, azonban maga a búcsú sokkal keményebb volt, mint amire bárki is számított.

Morrisont érte az a megtiszteltetés, hogy a sorozat befejező évadának fináléjában ő énekelheti az utolsó dalt, amiről nem árulta el, hogy mi lesz az pontosan. „Ez egy szép búcsú lesz. Viszont nagyon kemény volt. Énekeltem a gyerekeknek és Amber Riley elkezdett sírni, én pedig úgy voltam vele, hogy gyerünk már, ne csináld ezt velem pont most! Majd Lea Michele is elkezdett sírni, aztán Darren Chris és Chris Colfer is” – mesélte elérzékenyülve a  Will Schuestert életre keltő színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek