Starity

Érkezik a Kingsman második része?

2015. február 23. 12:12   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február közepén volt a Kingsman: A titkos szolgálat című film mozis premiere, de bennfentesek már a folytatásról sugdolóznak.

hirdetés
Érkezik a Kingsman második része?

Alig hogy bemutatták Matthew Vaughn legújabb produkcióját, a Kingsmant, máris arról megy a találgatás, vajon érkezik-e folytatás? Szintén sokakat foglalkoztat az a kérdés, hogy egy esetleges második rész esetén Colin Firth visszatér-e, vagy karaktere – az első rész miatti események következtében – mellőzve marad?

Az 54 esztendős Oscar-díjas színész újbóli megjelenése mindenesetre elég valószínűnek tűnik a várva várt folytatásban. Hogy miért? A rendező elmondása szerint ugyanis - abban az esetben, ha megér a film egy következő részt – szívesen látná Colint újra Harry Hart bőrében. Mint mondta: „Egy csomó ember nagyon ideges lenne, ha Colin nem lenne benne a folytatásban. Én most éppen ötleteken töröm a fejem. Ha az emberek Amerikában jegyet váltanak a filmre, akkor meg fogjuk találni a módját, hogy Colin visszatérhessen.”

Vaughn emellett egy lehetséges folytatást mérlegelve több fontos szempontot is alaposan figyelembe vesz. Ilyen például Töki karaktere (Taron Egerton), amely szereplő továbbra is kulcsfontosságú lenne a Kingsman 2. történetében.

Az USA Today számára Matthew így nyilatkozott: „Lehetséges egy folytatás. Ez napjaink modern úriemberes kémtörténete. De Harry nem az. Harry mindig azt mondja, hogy nézzenek csak magukra, ki kell törni ebből a helyzetből és új vért kell hozni ebbe a rendszerbe. És ez az, amit Töki képvisel. Azzal viccelődtem, hogy csinálunk egy Töki-előzményfilmet.”

A Kingsman: A titkos szolgálat című film jelenleg is fut a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek