Starity

Jacoby Shaddix új tetoválást varratott

2015. február 23. 19:07   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jacoby Shaddix maradandó élménnyel fog távozni Ausztráliából, és ez nem csak a fantasztikus koncertélményeknek köszönhető.

hirdetés
Jacoby Shaddix új tetoválást varratott
Fotó: Jake Owens

A kaliforniai rockegyüttes, a Papa Roach jelenleg Ausztráliában turnézik. Míg Jerry Horton gitáros fotós tehetségét csillogtatja meg, addig a frontember, Jacoby Shaddix más módon, egy tetoválással teszi még emlékezetesebbé a kirándulást.

Az egyébként sem kevés varrással büszkélkedő frontember újabb mintát csináltatott, ami nem más, mint a család legifjabb tagjának, Brixtonnak a neve. Az énekes közösségi oldalain osztotta meg a tervezés és a készítés egy-egy pillanatát.

A haverom, @mylestattooer az @eurekarebelliontrading-től egy tetoválást rajzol nekem. Végre a kisfiam, Brixton neve is a testemre kerül! – csiripelte az énekes a közösségi médián keresztül.


Fotók: Facebook/Jacoby Shaddix

Brixton Gabriel Shaddix egyébként 2013. szeptember 19-én született, és a londoni Brixton Academyről kapta a nevét. Harmadik fiúként érkezett a családba Makaile Cielo Shaddix (2002. 03. 24.) és Jagger Monroe Shaddix (2004. 09. 13.) után.


Jacoby és legkisebb fia, Brixton (Fotó: Facebook/Jacoby Shaddix)

Érdekesség még, hogy Jacoby számtalan tetoválása között megtalálható felesége, Kelly neve is a jobb karján, valamint idősebb fiai, Makaile és Jagger neve a csuklóján. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek