Starity

Lily Allen bánja, hogy elszórta pénzét

2010. szeptember 12. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit popsztár már nagyon sajnálja, hogy több mint 7, 5 millió dolláros vagyonának jelentősebb részét dizájnerruhákra és értelmetlen dolgokra szórta el, írja egy internetes portál.

hirdetés
Lily Allen bánja, hogy elszórta pénzét

Allen kisasszony elmondta, hogy hiába volt sikeres két nagylemeze, hiába volt a turné és a rengeteg fellépés, sokkal kevesebb pénze van, mint az emberek azt képzelik.

„Igazán remélem, hogy sosem kerülök olyan helyzetbe, hogy el kelljen adnom az esküvői fotóimat, de ha súlyosabb lesz a helyzet.. úgy értem, ha el kéne adnom a házamat gondolkodnék rajta.” – nyilatkozta Lily Allen.

A várandós énekesnő azt is elárulta, már nagyon bánja, hogy ilyen komolytalan volt, de jegyese, Sam Cooper nem veti meg ezért.

Úgy látszik, Lily egyre érettebben viselkedik, de sajnos az időt már nem lehet visszafordítani. Azért reméljük, semmilyen nagyobb gond nem lesz a családi kasszát illetően, és mindent meg tudnak adni majd Sammel a kicsinek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek